KICK start traject

In 1 maand tijd jouw energieniveau boosten & lekkerder in je vel zitten door een ijzersterke gezondheid

Deze maand wordt mind blowing. Ik neem jou aan de hand en ga je helemaal onderdompelen in de wereld van gezondheid.

Ik geef je mijn gouden tools zodat het ook voor jou mogelijk wordt om weer die energieke vrouw te worden, die lekker in haar vel zit en een goede balans heeft tussen werk/ gezin/ sociale activiteiten/ gezond v.s. ongezond eten/ sporten/ ontspanning 

Door bepaalde patronen te doorbreken en stap voor stap mijn voeding aan te passen ben ik echt oprecht een energieker en leuker mens aan het worden. Vorig weekend kregen wij vrienden op bezoek en we hadden elkaar al een tijdje niet gezien, hij zei: jeetje wat straal jij en wat zie je er goed uit! En zo voel ik me ook, dus echt een fijn gevoel.

De uitslag van de EMB test was best confronterend en elke keer als ik even een minder moment heb of me heb vergrepen aan teveel suikers pak ik het plan erbij. Een soort van letterlijke spiegel die ik mezelf voor houdt.

De lessen van de training hebben mij ook echt geholpen. Ik gebruik elke week de maaltijd planner, soms wel lastig om voor een week in te plannen maar het helpt wel. Je krijgt er structuur van, en rust in mijn hoofd. Met name het laatste is mijn valkuil dus dit werkt voor mij enorm prettig.

Marloes

Feel the fear and do it anyway

Voor wie?

Je wilt de hele dag bruisen van de energie zodat je alles kunt doen wat je leuk vind

Je wilt een laser focus zodat je 10x zoveel kunt doen op een dag

Je wilt meer rust & balans ervaren in je leven

Je wilt je krachtig voelen

Nu

Je doet er alles aan, maar het wil maar niet lukken

Het loopt vaak anders dan gepland

Je valt elke keer terug in je oude patroon

Je vind het lastig om gezond te leven i.c.m. drukte

Het traject met Marloes heeft mij veel gebracht. Marloes kijkt naar hoe jij bent als persoon en hoe de aanpassingen in je leven het beste toegepast kunnen worden zodat het ook echt een succes wordt. Ik heb heel veel geleerd, niet alleen op voedingsgebied maar ook voor het totaalplaatje, zo belangrijk. Door de 80/20 verdeling kijk ik op een andere manier naar mijn voedingspatroon en geniet ik van zowel de gezonde dagen als de dagen waarin ik zondig :). Het hoeft niet perfect maar het gaat om de balans. Marloes nogmaals dank voor al jouw kennis en het prettige traject!”

Marieke

Mijn ervaring met Marloes en haar 80/20 lifestyle is echt super. Ik had zo’n beetje alle dieëten al gevolgd maar verviel telkens weer in oude patronen. Ik wilde niet meer op dieet en zocht een methode die blijvend kon werken. Ik kwam de methode van Marloes tegen en heb meteen informatie aangevraagd. Marloes belde me en we hadden een fijn gesprek ik had er meteen vertrouwen in. Je krijgt voordat je begint de informatie die je nodig hebt en tijdens het aanpassen van je lifestyle kan je terecht bij Marloes voor vragen. Ze gaf me veel vertrouwen, en kundige adviezen. Ik zou iedereen aanraden om deze methode ook te gaan volgen, ik voel me er heel goed bij. Mijn buikpijn is weg, mijn dipjes zijn verdwenen en heb er veel energie voor terug gekregen. Gezonde voeding doet meer met je lichaam en geest dan dat we ons soms beseffen. Ik ben blij dat ik dit traject ben in gegaan

Therese

Wat heb je nodig voor een ijzersterke gezondheid?

It all start with a goal….. Zo simpel, maar deze stap wordt zo vaak niet goed gedaan. 
En dan bedoel ik niet ik wil 10 kilo afvallen. Nee een echt doel, jouw echte why?!  Wie is de 2.0 versie van jezelf nu echt, feel it!!! Door deze stap echt goed te doen gaat er al zoveel voor je shiften. 

En dan is het tijd voor actie! Starten met een mega goed plan waarin we ook rekening houden met jouw valkuilen, smoesjes, verleidingen en sociale druk. Want die struggles zijn er dagelijks. Maar jij gaat ze straks gewoon ownen en weet precies hoe je hier me om kunt gaan. 

Habits will keep you going. Simpel as that. Dus we gaan zorgen dat ze super goed zijn. Routines die je dagelijks kunt doen om jouw doel te behalen en te behouden.  

En natuurlijk heb je kennis nodig, die krijg je maar als de basis staat dan wordt dat stukje echt easy peasy. 

Start met jouw why? Waar loop je nu tegen aan en wat heb je echt nodig? 

Praktisch

Te verwachten resultaten

Het pakket

797
  • 1 maand coaching om jouw quick wins toe te passen
  • 4 weekmenu's
  • 1:1 coaching opmaat. 1 Deep dive sessie en 1 consult (in de praktijk of via zoom)
  • whatsapp coaching
  • Persoonlijk master plan

Upgrade emb test mogelijk

FAQ

Het traject is 1 maand. De tijd die je er wekelijks mee kwijt ben is tussen de 1-2 uur.

Hou er rekening mee dat veranderen in het begin energie kost, maar uiteindelijk gaat dit je energie opleveren

De consulten kunnen vergoed worden door de aanvullende verzekering. Je hoeft dus geen eigen risico te betalen. Wil je weten wat jij vergoed krijgt? Stuur me gerust een berichtje en dan kijk ik met je mee.

Dat snap ik heel goed, we vinden het vaak lastig om geld aan ons zelf uit te geven en jezelf een gezonde leefstijl te gunnen. Maar aan de andere kant geven we gemakkelijk geld uit als het gaat om kleding, spullen en etentjes.

Maak eens een afweging. Wat kost het je nu aan energie en frustratie omdat je niet lekker in je vel zit? Is dat niet de hele wereld waard? De keuze is natuurlijk aan jou, doe wat goed voelt.

Wat je uit dit traject haalt is aan jou. Als jij je 100% inzet en aan de slag gaat met de modules en opdrachten dan kan het niet anders dan dat je resultaten gaat ervaren.