Ben jij er klaar voor om jezelf prioriteit te maken?

We nemen te vaak genoegen met een zesje. 
We hebben het allemaal best goed voor elkaar, maar toch voelen we ons dagelijks niet top. 

We bruisen niet altijd van de energie, over ons spiegelbeeld zijn we vaak niet tevreden, we willen alle ballen hoog houden en ervaren daardoor veel druk & stress, ervaren regelmatig klachten (en die nemen we maar voor lief, want we weten niet beter) en zijn snel geïrriteerd.

 

Hoelang ga jij hier nog genoegen mee nemen? Stel je het nog een paar weken uit, of misschien wel een jaar. Of net zolang tot je echt niet meer anders kan omdat je een burn-out krijgt of ziek wordt. 

 

Alleen JIJ kan de stap zetten om jouw leefstijl echt te gaan veranderen. Go for it! Ik beloof je je zult geen spijt krijgen.  

Ben jij dit?

Maar wil je dit?

De 80/20 methode

Een half jaar lang ga ik jou begeleiden om je doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden. 
Dit traject is maatwerk, want iedereen is anders en heeft andere behoefte. Alleen de basis is het zelfde voor iedereen en dat is mijn 80-20 methode. 

 

 

De 80-20 methode

Bij mijn methode hoef je jezelf niks te ontzeggen, geen calorieën te tellen of punten bij te houden. Nee, we keep it simpel! Alles mag, als de balans maar goed is. Dit betekent in de praktijk dat je voor 80% van de tijd gezond eet en voor 20% wat je lekker vindt. Dus een feestje? Jij mag echt wel dat wijntje met die bitterbal 🙂 

De manier

We brengen jouw huidige situatie en jouw gewenste situatie in kaart. Dit doen we aan de hand van 6 pijlers. 

1.Ontspanning
2.Stress
3.Voeding
4.Slaap
5.Bewegen
6.Mindset

 

Als we weten wat jouw situatie is gaan we samen kijken hoe je hier terecht bent gekomen. Welke overtuigingen en patronen spelen hierbij een rol? En zijn deze helpend om jouw doel te behalen? Nee? Dan gaan we deze transformeren naar positieve en helpende overtuigingen. 

 

We gaan kijken wat er nodig is om jouw gewenste situatie te bereiken. Tools die we hier mogelijk bij gebruiken zijn meditaties, affirmaties, visualisaties, moodboard, nieuwe routines maken, reiki, en kennis vergroten. We houden het vooral positief en focussen ons wat we wel willen i.p.v wat we niet meer willen. Want alles wat we aandacht geven groeit. 

Waarom ik?

In mijn praktijk heb ik meer dan honderd vrouwen al geholpen. Niks is mij vreemd, en ik kan je daarom ook vertellen dat er voor elke klacht een oplossing is. 

 

Elk mens is uniek en anders. Dit betekent ook dat er voor iedereen een andere oplossing is. Ik wil je leren kennen zodat ik precies weet waar de oorzaak ligt. Dit doen we door middel van coachingsgesprekken i.c.m. de emb bloedtest die een fantastisch inzicht geeft in je gezondheid. Noem het een apk voor je lichaam. 

 

Op basis van de uitslag en onze gesprekken maak ik een persoonlijk plan voor jou om mee aan de slag te gaan. Deze gaan we opknippen in kleine stapjes, ik begeleid je hierbij van start tot finish. 

 

Tijdens het hele traject ben ik je buddy. Ik ben bereikbaar voor al je vragen. 

Een traject is voor mij pas geslaagd als jij blij bent en je doelen behaald hebt. Zet jij je 100% in dan krijg je er van mij 1000% bij. 

 

Ik heb per maand maar 2 plekjes. Dit omdat ik jou de tijd wil geven die je verdiend. Oke en natuurlijk ook die liefdevolle schop onder je kont als je even denkt ” pfffff ik ben het zat of hoe dan” 

Maak van jouw gezondheid je grootste prioriteit en kom weer in balans

Wat kan je verwachten?

De komende 6 maanden heb je mij aan je zijde. Ik ga jou 24/7 helpen om jouw doelen echt te bereiken en te behouden. 

Welke stappen gaan we deze maanden zetten om jouw doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden? 

Page not found

Het resultaat

Page not found

Ik geloof......

Dat iedereen lekker in zijn vel kan zitten, slank kan zijn en genoeg energie kan hebben de hele dag. Klachten? Die zijn echt niet nodig, ook niet bij jou. 

 

Als we lichaam, spirit en mindset met elkaar gaan verbinden dan ontstaat er een natuurlijke balans. 
En deze balans is voor iedereen weggelegd! Ook voor jou!!! 

Stap voor stap gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die leukerd wordt die je altijd was en weer zin hebt in een feestje omdat je genoeg energie hebt. 

 

Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf prioriteit te maken en JA te zeggen. JA ik ben er klaar mee en wil weer lekker in mijn vel zitten en gewoon happy zijn. JA ik wil afvallen. JA ik wil genoeg energie hebben. 

En JA JA JA ik ga het NU doen!!!! 

Het 1:1 Pakket

255 Maand

Of EENMALIG 1499
  • 6 maanden lang begeleiding
  • 24/7 voice caoching (via de app)
  • 15 consulten
  • EMB bloedtest
  • Persoonlijk plan met voeding, suppletie en lifestyle advies
  • Toegang tot de maandelijkse masterclass
  • Analyse op jouw eetdagboek
  • Mij als coach die jou gaat helpen je doelen te behalen
  • Meditaties & visualisaties
  • Reiki behandeling

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten.