word In 4 maanden tijd die fantastische 2.0 versie van jezelf

Het transformatie programma voor de vrouw 

die echt klaar is om te bruisen van de energie en 

weer lekker in haar vel te zitten. 

Goals

Je wilt graag de hele dag bruisen van de energie

Vol energie stap jij je bed uit en dit hou je de hele dag. Geen energiedips, maar gewoon de hele dag je fit voelen. Genoeg energie hebben om te kunnen doen wat je wilt zonder 's avonds bekaf op de bank te ploffen.

Je wilt Lekker in je vel zitten

Je bent blij met jezelf als je in de spiegel kijkt. Je hebt je favoriete kleren aan en je voelt je er fantastisch in. Je straalt en voelt je zelfverzekerd

Je hebt een goede balans

werk/gezin/vrienden/sporten/gezond eten/uitjes/me-time
Jij hebt de perfecte balans gevonden. Geen stress meer dat je van alles moet en vaak achter de feiten aanloopt. Nee door ijzersterke routines ben jij ze altijd voor. Hierdoor ervaar je eindelijk die rust waar je zo naar verlangt

Goals

Eten geeft jouw energie

Jij hebt een nieuw eetpatroon aangeleerd waarbij je makkelijke en voedzame maaltijden kunt maken. Maaltijden die jou de hele dag energie geven en zorgen dat jij je goed voelt zonder honger gevoel

Je hebt een succes mindset

Jouw mindset is die van een winnaar. Jij kan al je doelen halen omdat je weet hoe je mind werkt en dus hoe je deze kunt beïnvloeden. Hierdoor lukt het jou om eindelijk die patronen te doorbreken die niet helpen om jouw doelen te behalen.

De 80/20 methode is jouw beste vriend

WAUW had je dit maar eerder geweten, dat deze methode zoveel voor je kan betekenen. Je hoeft jezelf niks te ontzeggen omdat jij een goede balans hebt gevonden tussen gezond en ongezond eten die je makkelijk kunt en wilt volhouden.

Feel the fear and do it anyway

Voor wie?

Maar wil je dit?

Je bent het waard

We nemen te vaak genoegen met een zesje. 
We hebben het allemaal best goed voor elkaar, maar toch voelen we ons dagelijks niet top. 
We bruisen niet altijd van de energie, over ons spiegelbeeld zijn we vaak niet tevreden, we willen alle ballen hoog houden en ervaren daardoor veel druk & stress, ervaren regelmatig klachten (en die nemen we maar voor lief, want we weten niet beter) en zijn snel geïrriteerd.

 

Hoelang ga jij hier nog genoegen mee nemen? Stel je het nog een paar weken uit, of misschien wel een jaar. Of net zolang tot je echt niet meer anders kan omdat je een burn-out krijgt of ziek wordt. 

 

Alleen JIJ kan de stap zetten om jouw leefstijl echt te gaan veranderen. Go for it! Ik beloof je je zult geen spijt krijgen.

De 80/20 methode

4 maanden lang ga ik jou begeleiden om je doelen te behalen en de beste versie van jezelf te worden. 
Dit traject is maatwerk, want iedereen is anders en heeft andere behoefte. Alleen de basis is het zelfde voor iedereen en dat is mijn 80-20 methode. 

 

De 80-20 methode

Bij mijn methode hoef je jezelf niks te ontzeggen, geen calorieën te tellen of punten bij te houden. Nee, we keep it simpel! Alles mag, als de balans maar goed is. Dit betekent in de praktijk dat je voor 80% van de tijd gezond eet en voor 20% wat je lekker vindt. Dus een feestje? Jij mag echt wel dat wijntje met die bitterbal 🙂 

Mijn manier

We brengen jouw huidige situatie en jouw gewenste situatie in kaart. Dit doen we aan de hand van 6 pijlers. 

1.Ontspanning
2.Stress
3.Voeding
4.Slaap
5.Bewegen
6.Mindset

 

Als we weten wat jouw situatie is gaan we samen kijken hoe je hier terecht bent gekomen. Welke overtuigingen en patronen spelen hierbij een rol? En zijn deze helpend om jouw doel te behalen? Nee? Dan gaan we deze transformeren naar positieve en helpende overtuigingen. 

 

We gaan kijken wat er nodig is om jouw gewenste situatie te bereiken. Tools die we hier mogelijk bij gebruiken zijn meditaties, affirmaties, visualisaties, moodboard, nieuwe routines maken en kennis vergroten. We houden het vooral positief en focussen ons wat we wel willen i.p.v wat we niet meer willen. Want alles wat we aandacht geven groeit. 

Waarom ik?

In mijn praktijk heb ik meer dan honderd vrouwen al geholpen. Niks is mij vreemd, en ik kan je daarom ook vertellen dat er voor elke klacht een oplossing is. 

 

Elk mens is uniek en anders. Dit betekent ook dat er voor iedereen een andere oplossing is. Ik wil je leren kennen zodat ik precies weet waar de oorzaak ligt. Dit doen we door middel van coachingsgesprekken i.c.m. de emb bloedtest die een fantastisch inzicht geeft in je gezondheid. Noem het een apk voor je lichaam. 

 

Op basis van de uitslag en onze gesprekken maak ik een persoonlijk plan voor jou om mee aan de slag te gaan. Deze gaan we opknippen in kleine stapjes, ik begeleid je hierbij van start tot finish. 

 

Tijdens het hele traject ben ik je buddy. Ik ben bereikbaar voor al je vragen. 

Een traject is voor mij pas geslaagd als jij blij bent en je doelen behaald hebt. Zet jij je 100% in dan krijg je er van mij 1000% bij. 

 

Ik heb per maand maar 4 plekjes. Dit omdat ik jou de tijd wil geven die je verdiend. Oké en natuurlijk ook die liefdevolle schop onder je kont als je even denkt ” pfffff ik ben het zat of hoe dan” 

Maak van jouw gezondheid je grootste prioriteit en kom weer in balans

Het resultaat

Page not found

Ik geloof......

Dat iedereen lekker in zijn vel kan zitten, slank kan zijn en genoeg energie kan hebben de hele dag. Klachten? Die zijn echt niet nodig, ook niet bij jou. 

 

Als we lichaam, spirit en mindset met elkaar gaan verbinden dan ontstaat er een natuurlijke balans. 
En deze balans is voor iedereen weggelegd! Ook voor jou!!! 

Stap voor stap gaan we er samen voor zorgen dat jij weer die leukerd wordt die je altijd was en weer zin hebt in een feestje omdat je genoeg energie hebt. 

 

Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf prioriteit te maken en JA te zeggen. JA ik ben er klaar mee en wil weer lekker in mijn vel zitten en gewoon happy zijn. JA ik wil afvallen. JA ik wil genoeg energie hebben. 

En JA JA JA ik ga het NU doen!!!! 

FAQ

Het traject is 6 maanden. De tijd die je er wekelijks mee kwijt ben is tussen de 1-2 uur. Dit zal in het begin meer zijn dan aan het einde. 

Hou er rekening mee dat veranderen in het begin energie kost, maar uiteindelijk gaat dit je energie opleveren

Vertel me je twijfels dan denk ik met je mee. Ik zal je ook eerlijk zeggen als ik het traject niet geschikt voor je vind. 

Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 14 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

De consulten kunnen vergoed worden door de aanvullende verzekering. Je hoeft dus geen eigen risico te betalen. Wil je weten wat jij vergoed krijgt? Stuur me gerust een berichtje en dan kijk ik met je mee.

Dat snap ik heel goed, we vinden het vaak lastig om geld aan ons zelf uit te geven en jezelf een gezonde leefstijl te gunnen. Maar aan de andere kant geven we gemakkelijk geld uit als het gaat om kleding, spullen en etentjes.

Maak eens een afweging. Wat kost het je nu aan energie en frustratie omdat je niet lekker in je vel zit? Is dat niet de hele wereld waard? De keuze is natuurlijk aan jou, doe wat goed voelt.

Wat je uit dit traject haalt is aan jou. Als jij je 100% inzet en aan de slag gaat met de modules en opdrachten dan kan het niet anders dan dat je resultaten gaat ervaren.