3-daagse challenge

Voor meer energie, lekkerder in je vel te zitten en weer die leuke moeder/partner/vriendin te worden

WANNEER: 4 april 11.00 uur
6 april 15.00 uur
7 april 11.00 uur
Kosten: gratis

Ik gun het je zo

Ik gun het elke vrouw om weer de beste versie van zichzelf te worden. 

 

Dat de wekker gaat en je genoeg energie hebt en zin hebt in de dag. Dat als je in de spiegel kijkt je blij bent met wat je ziet. En dat je je zelfverzekerd voelt (ja ook in bikini) 

 

En dat je ‘s avonds nog genoeg energie over hebt om iets leuks te gaan doen of lekker te gaan sporten. Je die gezellige partner bent die je was toen jullie elkaar net leerde kennen 😉 

Want geloof me die vrouw bestaat, alleen zijn we die soms even kwijt. 

Dit leer ik je tijdens de 3-daagse challenge

Waarom moet je bij mij zijn?

Als moeder van 2 jonge kinderen weet ik precies hoe jij je voelt. Ik heb het zelf allemaal ervaren en doorlopen. De struggle van altijd iedereen tevreden willen houden, alle ballen hoog te willen houden en standaard gebrek aan tijd. 

Maar het hoeft niet zo te zijn. Door een goede planning, echt nee kunnen zeggen en jezelf prioriteit te maken kun jij ook weer genoeg energie krijgen en die balans & rust ervaren.

En ik voel je als je van ver komt. Want ik was vroeger altijd op dieet, vond mezelf alles behalve mooi en wilde altijd liever zijn zoals andere. 

En nu? Ik ben zo super blij met mezelf, ik kijk graag in de spiegel en zit lekker in mijn vel. Ik zorg goed voor mijn lichaam & geest door het te geven wat het nodig heeft en er lief voor te zijn. En doordat dit mijn basis is kan ik ook leuk zijn voor anderen. 

En dit is voor jou ook mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen is jezelf prioriteit te maken en er gewoon voor te gaan!!!