Aanbod

Hoe ga ik te werk?
Ik begeleid vrouwen bij het aanleren van hun eigen 80/20 lifestyle. Uit ervaring weet ik dat diëten niet de oplossing is voor een gezonde lifestyle en voor het gewenste resultaat op de lange termijn. Deze ervaring, en de kennis die ik en opgedaan tijdens mijn studie orthomoleculaire voeding en voedingsconsulente, pas ik toe op mijn cliënten tijdens mijn trajecten. 

Daarnaast heb ik het boek “Echt leren eten” geschreven. Waarin ik je meeneem in de verschillende leeftijdsfases voor het aanleren van een nieuwe gezonde gewoontes.  

Ook maak ik regelmatig lekkere en gezonde recepten, deze recepten zijn op mijn site te vinden. 

Waar kan ik jou mee helpen? 

Groepsprogramma

 


1 op 1 voedings- lifestyletrajecten

 

Online Cursussen

Wat zeggen andere over mij?

Ik heb het 12 weken programma bij Marloes gevolgd en ik ben blij verrast! In het begin was ik sceptisch, weer een nieuw dieet! Maar zoals marloes zelf zegt, dit is geen dieet en dat klopt. Het is echt een nieuwe manier van eten die je jezelf aanleert. Je doet dit ook echt zelf doordat Marloes je zelf laat nadenken over wat een betere keuze zou zijn. Je krijgt geen eetschema op een presenteerblaadje, dit vond ik in het begin erg lastig maar is goed voor me geweest om er zelf bewust over na te denken. Soms heb ik nog wel eens moeite met het bedenken van een nieuwe maaltijd, maar dat zit hem dan vaak in de saus of marinade bedenken. Gelukkig hebben wij met alle deelnemers van de 12 weken programma een groepsapp en kunnen we daar af en toe nog onze vragen in stellen en ideeën delen, zo helpen we elkaar nog. De 80/20 regel werkt voor mij heel goed, hierdoor is het gewoon heel goed vol te houden, als je na die 20% maar weer terug stapt naar je gezonde levensstijl, dan kan je af en toe best een wijntje of een taartje eten 😉 Marloes, ontzettend bedankt!
Cynthia
Het programma biedt een gevarieerd voedingsschema aan. Marloes zegt niet wat je wel en niet mag eten, maar begeleid je in het maken van je eigen gezonde keuzes. Hierdoor lukt het mij om echt te genieten van de gezonde en ongezonde (20%) keuzes.
Jamie B.
Het was een heel leerzame programma. Heb veel geleerd.
S.G. Semeleer
Mijn ervaring met Marloes en haar 80/20 lifestyle is echt super. Ik had zo'n beetje alle dieëten al gevolgd maar verviel telkens weer in oude patronen. Ik wilde niet meer op dieet en zocht een methode die blijvend kon werken. Ik kwam de methode van Marloes tegen en heb meteen informatie aangevraagd. Marloes belde me en we hadden een fijn gesprek ik had er meteen vertrouwen in. Je krijgt voordat je begint de informatie die je nodig hebt en tijdens het aanpassen van je lifestyle kan je terecht bij Marloes voor vragen. Ze gaf me veel vertrouwen, en kundige adviezen. Ik zou iedereen aanraden om deze methode ook te gaan volgen, ik voel me er heel goed bij. Mijn buikpijn is weg, mijn dipjes zijn verdwenen en heb er veel energie voor terug gekregen. Gezonde voeding doet meer met je lichaam en geest dan dat we ons soms beseffen. Ik ben blij dat ik dit traject ben in gegaan.
Therese H.
Ik heb een super positieve ervaring gehad met 80procentpuur! Een prettige aanpak door te kijken naar wat je zelf eet en wat je beter kan vervangen door andere producten. Ik dacht dat ik zelf wel wist hoe je gezond moest eten, maar ik ben er achter gekomen dat er heel veel producten zijn waarvan ik dacht dat het gezond was, wat dan helemaal niet zo bleek te zijn. In 6 weken ben ik 6 kg afgevallen, dus het heeft ook zeker effect. Door de balans van het wel in het weekend eten en drinken wat ik lekker vind heb ik het goed kunnen volhouden en blijf ik ook zeker 80procentpuur eten. Ik heb veel minder last van kwaaltjes als buikpijn, voel me zekerder en veel energieker. Mijn traject is nu al 4 maanden voorbij, maar mijn gezondere levensstijl hou ik nog steeds vast. Ik heb ook de handvaten om dit zelf door te blijven zetten.
Floor

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: