Wat super leuk dat je geïnteresseerd bent in een gezonde lifestyle!  Voeding & lifestyle is echt mijn grote passie. Ik kan er uren over kletsen en schrijven. In mijn praktijk spreek ik dagelijks lieve mensen die allemaal hun gezondheid willen verbeteren. Dit met uiteenlopende redenen, variërend van afvallen tot het hebben van verschillende klachten.  Wil je weten of ik jou ook kan helpen? Plan dan hieronder een gratis kennismakingsgesprek

EMB Bloedtest

Persoonlijk Coachingstraject

Groepsprogramma "Je lichaam in balans"

Dit zeggen andere

Ik heb het 12 weken programma bij Marloes gevolgd en ik ben blij verrast! In het begin was ik sceptisch, weer een nieuw dieet! Maar zoals marloes zelf zegt, dit is geen dieet en dat klopt. Het is echt een nieuwe manier van eten die je jezelf aanleert. Je doet dit ook echt zelf doordat Marloes je zelf laat nadenken over wat een betere keuze zou zijn. Je krijgt geen eetschema op een presenteerblaadje, dit vond ik in het begin erg lastig maar is goed voor me geweest om er zelf bewust over na te denken. Soms heb ik nog wel eens moeite met het bedenken van een nieuwe maaltijd, maar dat zit hem dan vaak in de saus of marinade bedenken. Gelukkig hebben wij met alle deelnemers van de 12 weken programma een groepsapp en kunnen we daar af en toe nog onze vragen in stellen en ideeën delen, zo helpen we elkaar nog. De 80/20 regel werkt voor mij heel goed, hierdoor is het gewoon heel goed vol te houden, als je na die 20% maar weer terug stapt naar je gezonde levensstijl, dan kan je af en toe best een wijntje of een taartje eten 😉 Marloes, ontzettend bedankt!
Cynthia
Het programma biedt een gevarieerd voedingsschema aan. Marloes zegt niet wat je wel en niet mag eten, maar begeleid je in het maken van je eigen gezonde keuzes. Hierdoor lukt het mij om echt te genieten van de gezonde en ongezonde (20%) keuzes..
Jamie
Ik heb een super positieve ervaring gehad met 80procentpuur! Een prettige aanpak door te kijken naar wat je zelf eet en wat je beter kan vervangen door andere producten. Ik dacht dat ik zelf wel wist hoe je gezond moest eten, maar ik ben er achter gekomen dat er heel veel producten zijn waarvan ik dacht dat het gezond was, wat dan helemaal niet zo bleek te zijn. In 6 weken ben ik 6 kg afgevallen, dus het heeft ook zeker effect. Door de balans van het wel in het weekend eten en drinken wat ik lekker vind heb ik het goed kunnen volhouden en blijf ik ook zeker 80procentpuur eten. Ik heb veel minder last van kwaaltjes als buikpijn, voel me zekerder en veel energieker. Mijn traject is nu al 4 maanden voorbij, maar mijn gezondere levensstijl hou ik nog steeds vast. Ik heb ook de handvaten om dit zelf door te blijven zetten.
Floor
Mijn ervaring met Marloes en haar 80/20 lifestyle is echt super. Ik had zo'n beetje alle dieëten al gevolgd maar verviel telkens weer in oude patronen. Ik wilde niet meer op dieet en zocht een methode die blijvend kon werken. Ik kwam de methode van Marloes tegen en heb meteen informatie aangevraagd. Marloes belde me en we hadden een fijn gesprek ik had er meteen vertrouwen in. Je krijgt voordat je begint de informatie die je nodig hebt en tijdens het aanpassen van je lifestyle kan je terecht bij Marloes voor vragen. Ze gaf me veel vertrouwen, en kundige adviezen. Ik zou iedereen aanraden om deze methode ook te gaan volgen, ik voel me er heel goed bij. Mijn buikpijn is weg, mijn dipjes zijn verdwenen en heb er veel energie voor terug gekregen. Gezonde voeding doet meer met je lichaam en geest dan dat we ons soms beseffen. Ik ben blij dat ik dit traject ben in gegaan.
Therese
Ik vond de cursus erg leerzaam! Fijn om het nu ook als boekwerk te hebben zodat ik het rustig kan terug lezen en recepten kan toevoegen. Ik heb nog echt veel tijd nodig om het te kunnen toepassen want het is werkelijk totaal anders dan hoe ik nu eet. Ik ben opgegroeid met de schijf van vijf. Brood als ontbijt en lunch en aardappels /groenten /vlees als diner. Wat ik nu al doe is kleine veranderingen in m'n eetpatroon. Kwark of havermout ipv alleen maar brood Kruidenthee ipv zwarte thee Water ipv limonade Olijfolie ipv vloeibare bak en braad En zo zijn er nog wel meer kleine stapjes te noemen. Ik ga met jouw recepten aan de slag en blijf je volgen op insta voor nog meer tips! Bedankt voor deze cursus, heel duidelijk.
Annuska
De cursus was leerzaam om een goede inkijk te krijgen hoe je gezond moet beginnen en vooral waar je op moet letten. Ik ben veel bezig met gezond te eten en probeer daar een weg in te vinden die bij mij past, vind verzinnen van ontbijt en lunch voor werk lastig om te blijven afwisselen! Maar ga het al meer proberen, en door de recepten hopelijk nog meer inspiratie te krijgen. En een nieuwe passende levensstijl te gaan aannemen!
Romée