Bikini stress

Het zonnetje schijnt en we ervaren naast blijdschap ook vaak bikini stress. Want de zomer is net even eerder dan we verwacht hadden dus we zijn nog niet helemaal ready. 

Hoe kan je deze stress in het vervolg voorkomen? Ik deel mijn tips met jou! 

  • Onderneem gelijk actie! Ga niet zitten wachten want dan gebeurd er niks. Je voelt je om een reden niet prettig om weer in bikini te moeten. Heeft dit te maken met dat je wat wilt afvallen, start dan vandaag nog en doe er wat aan. 
  • Kies niet voor een tijdelijke oplossing, maar investeer voor de lange termijn. Als je nu kiest voor een dieet waarbij je snel afvalt is de kans groot dat het er na de zomer weer aankomt (en vaak meer dan dat) en dat je volgend jaar weer dezelfde stress ervaart. 
  • Kies voor een gezonde basis die voornamelijk bestaat uit heel veel groenten aangevuld met fruit, eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten
  • Ontzeg jezelf niks. Zorg er voor dat je voor 80% van de tijd gezond eet en 20% van de tijd iets neemt wat je lekker vind. Want op een mooie zomerdag moet je ook gewoon met een wijntje op het terras kunnen zitten. Dit mag als je maar de 80/20 balans aanhoud. 
  • Vergroot je kennis over gezond eten en hoe je een gezonde lifestyle voor de rest  van je leven kunt creëren. Vind jij het nu lastig om te bepalen wat gezond is en weet je niet waar je moet beginnen? In mijn cursus “Een gezonde start” ga ik jou alles vertellen over hoe jij zonder een dieet kan afvallen, meer energie hebt en krijg je inzicht in jouw eigen gezondheid. 
    Wil je meer weten over deze cursus? Check dan even de onderstaande link  

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: