Bloedtest

Met de EMB test wordt jouw gezondheid uitgebreid onderzocht in een laboratorium. Hierdoor krijg je een zeer uitgebreid beeld van jouw gezondheid, maar kun je ook erachter komen wat eventueel de oorzaak is van jouw klachten.

Regelmatig last van klachten?

Dan kan de EMB test de oorzaak hiervan inzichtelijk maken. Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infectie aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter veel meer informatie gehaald worden. De bloedtest gebeurd d.m.v. bioresonantie. Dit betekent dat er op trillingsniveau wordt gekeken. Bij ziekte of onbalans in het lichaam is de trilling verstoord. Hierdoor kun je inzicht krijgen welke organen/ meridianen zijn ontregeld en welke voeding hiervoor verantwoordelijk is.

Meten is weten

Herkenbaar?

Hoe werkt het?

Vingerprik

Via een klein vingerprikje neem ik bloed af en deze wordt opgevangen in een buisje. 

De bloedtest wordt opgestuurd naar het laboratorium en onderzocht.

De vingerprik kan door mij worden afgenomen of kan je zelf thuis doen. 

De uitslag

De uitslag ontvang ik binnen 2-4 weken. Deze uitslag bespreken we in een (online)consult. Daarnaast ontvang je van mij een persoonlijk voedings-, suppletie- en lifestyleplan voor het herstel van jouw klachten. 

Voor wie is deze test geschikt?

Elk jaar laat je jouw auto keuren voor de apk, maar doe jij ook elk jaar een gezondheidscheck voor jouw lichaam?

Resultaat

Welke verstoringen kunnen worden aangetoond met de test?

Praktische informatie

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw klachten, lifestyle en voedingspatroon en neem ik de test af. Dit duurt 30-45 minuten

2. Het onderzoek

Het bloed wordt samen met de door jou ingevulde vragenlijst opgestuurd naar het laboratorium waar jouw bloed onderzocht wordt. Binnen 2-4 weken heb ik de uitslag.

3. (Online)Consult

Tijdens dit consult bespreken we de uitslag van jouw test en krijg je van mij een uitgebreid persoonlijk plan om gelijk mee aan de slag te gaan. Dit Consult duurt 45 minuten

Locatie

Westerplein 2a/b Castricum

Kosten

€239 incl. 21% BTW (Dit is inclusief administratietijd, uitwerken van de uitslag en opstellen van een persoonlijk plan)

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je weten of de test voor jou geschikt is? Stuur dan even een mailtje naar marloes@80procentpuur.nl

FAQ

Ja dit kan zeker. Je kan de vingerprik dan zelf thuis doen of ik kan een prikpunt bij jou in de buurt zoeken.

Nee, het is echt een heel klein en kort prikje in je vinger. Het prikje zelf duurt 1 seconde. 

Ja dit is mogelijk. Stuur dan even een mailtje naar marloes@80procentpuur.nl

Nee de test valt onder de alternatieve geneeskunde en wordt daarom niet vergoed.

Disclaimer

De hiervoor beschreven testmethode als zodanig is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De adviezen die hieruit voortvloeien hebben een energetische en/of holistische insteek en kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. De uitkomsten van deze onderzoeksmethode hebben voor de geschoolde therapeut echter een meerwaarde voor zijn of haar praktijk. Deze onderzoeksmethode heeft namelijk zijn sporen verdiend door de resultaten bij patiënten na het door hen opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Wij horen terug van de aangesloten therapeuten dat ongeveer 80% van de patiënten verbetering opmerkt; patiënten herkennen zich ook vaak in de uitslag. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd, bijvoorbeeld een b12 supplement bij een b12 deficiëntie of ijzer tabletten bij een wat te lage ijzerstatus. Regulier kunnen deze waardes normaal gevonden worden terwijl de EMB test duidelijk een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met toestemming van de cliënt. Deze vallen onder “natuurgeneeswijzen” en vervangen niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.


SOHF, zd

Delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: