Ingrediënten voor 4 porties:
- 300 gram bulgar
- handje gedroogde abrikozen
- handje rozijnen
- 1 courgette
- 2 winterpenen
- fairtrade original couscous kruidenpasta
- 1 blik kikkererwten
- 1 blik linzen
- 35 gram koriander
- extra vierge olijfolie
- zout
Bereidingswijze:
- Kook de bulgar volgens verpakking
- Snijd de courgette en wortel in kleine stukjes
- Spoel de linzen en kikkererwten om met water
- Doe wat olijfolie in de pan en bak hierin even de wortel, doe de pasta en het water erbij en laat 10 minuten pruttelen
- Voeg de courgette, kikkererwten en linzen bij de wortel en laat het nog 10 minuten pruttelen tot al het water goed is opgenomen
- Snijd ondertussen de abrikozen in kleine stukjes en doe dit samen met de rozijnen, een scheutje olie en een snufje zout bij de bulgar
- Meng alles door elkaar, lekker met wat koriander erover
Geef een reactie