Bulgar salade

Ingrediënten voor 4 porties:

  • 300 gram bulgar
  • handje gedroogde abrikozen
  • handje rozijnen 
  • 1 courgette
  • 2 winterpenen
  • fairtrade original couscous kruidenpasta
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 blik linzen
  • 35 gram koriander
  • extra vierge olijfolie
  • zout

 

Bereidingswijze:

  • Kook de bulgar volgens verpakking
  • Snijd de courgette en wortel in kleine stukjes 
  • Spoel de linzen en kikkererwten om met water
  • Doe wat olijfolie in de pan en bak hierin even de wortel, doe de pasta en het water erbij en laat 10 minuten pruttelen 
  • Voeg de courgette, kikkererwten en linzen bij de wortel en laat het nog 10 minuten pruttelen tot al het water goed is opgenomen
  • Snijd ondertussen de abrikozen in kleine stukjes en doe dit samen met de rozijnen, een scheutje olie en een snufje zout bij de bulgar
  • Meng alles door elkaar, lekker met wat koriander erover

Geef een reactie

%d