Bulgar salade Ingrediënten voor 4 porties:300 gram bulgarhandje gedroogde abrikozenhandje rozijnen 1 courgette2 winterpenenfairtrade original couscous kruidenpasta1 blik kikkererwten1 blik linzen35 gram korianderextra vierge olijfoliezout Bereidingswijze:Kook de bulgar volgens verpakkingSnijd de courgette en wortel in kleine stukjes Spoel de linzen en kikkererwten om met waterDoe wat olijfolie in de pan en bak hierin even de wortel, doe de pasta en het water erbij en laat 10 minuten pruttelen Voeg de courgette, kikkererwten en linzen bij de wortel en laat het nog 10 minuten pruttelen tot al het water goed is opgenomenSnijd ondertussen de abrikozen in kleine stukjes en doe dit samen met de rozijnen, een scheutje olie en een snufje zout bij de bulgarMeng alles door elkaar, lekker met wat koriander erover Delen:FacebookVind ik leuk:Vind-ik-leuk Laden... Geef een reactie Reactie annuleren
Geef een reactie