Persoonlijke begeleiding

Wil jij:

Methode

Ik was vroeger altijd in de weer met afvallen. Dat afvallen ging vaak prima alleen kwam het er na verloop van tijd altijd weer aan. Dus ik was een echte jojo. Altijd bezig met eten (niet eten) en slank willen zijn. Maar helaas kreeg  ik nooit het gewenste resultaat met een dieet.
Hierdoor  ben ik mij gaan verdiepen in voeding en heb ik nu de nodige kennis om gezond te kunnen eten zonder dat ik een dieet hoef te volgen. Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat de dingen die ik deed (waarvan ik dacht dat ik heel gezond bezig was) helemaal niet zo gezond waren.
Door kennis van voeding en te leven volgens de 80/20 regel kreeg ik het gewicht wat ik wilde en ik hou dit gewicht nu ook :-).

Dus met mijn methode ga ik jou helpen om mijn basis kennis van voeding met jou te delen. Hierdoor ga je zelf snappen wat gezonde en ongezonde keuzes zijn. En daar heb je geen dieet of eetschema’s voor nodig.

Ik werk niet met voedingsschema’s. Ik geloof hier namelijk niet in. Iedereen kan een “kunstje” aanleren door een aantal weken een schema te volgen, maar vaak zien we dat we na verloop van tijd weer terugvallen in ons oude voedingspatroon. Dit is helemaal niet gek. Dit komt omdat wij mensen gewoontedieren zijn.

Ik maak hier op een andere manier gebruik van, dit doe ik door jou nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Ik ga je ervan bewust maken wat de invloed is van voeding op jouw gezondheid. Door deze methode krijg je inzicht in wat voeding met jouw lichaam doet.

Met behulp van mij kan jij nieuwe gezonde gewoontes aan leren en voorkom je ook het wel bekende jojo effect.


Programma’s

Los consult
Persoonlijk Coachingstraject
Online Afvalprogramma

Gratis Kennismakingsgesprek