Het jij regelmatig last van vermoeidheid, slaapproblemen, concentratieproblemen, prikkelbaarheid, somberheid, onverschilligheid, materialisme of emotionele labiliteit? Dan is het tijd voor een detox kuur. 

Detoxen betekent in het Nederlands letterlijk “ontgiften”. We gaan ons systeem weer schoon maken zodat het ruimte krijgt om weer optimaal te functioneren. 
Dit doen we door afvalstoffen vrij te maken en af te voeren.

Waarom detoxen?

Tijdens deze detox kuur ga je afvalstoffen vrij maken en opruimen. Want afvalstoffen vrij maken is belangrijk, maar ze kwijtraken nog meer. Want als deze in je lichaam blijven kun je daar allemaal klachten van krijgen. 

Ons lichaam is heel goed in staat om zichzelf te herstellen in tijden van onbalans. Dit komt door ons zelfreinigend vermogen. 
Door deze detox kuur ondersteun je dit vermogen en help je het lichaam hierbij. 

Hierdoor is het een mooi begin naar een gezondere lifestyle

Voor wie is deze cursus geschikt?

We hebben tegenwoordig te maken met een hele hoge toxische belasting. Toxinen zijn giftige stoffen. Deze stoffen vinden we in medicijnen, roken, alcohol straling, ongezonde voeding, chemische stoffen. Daarnaast komen ze in ons lichaam vrij door een onvolledige vertering, te veel stress en obstipatie.

 

We putten op deze manier onze lever, nieren en spijsvertering uit. En terwijl deze juist zo belangrijk zijn voor een goede ontgifting. Tijd om ze een handje te helpen! 

regelatig last van?

Dit kunnen allemaal tekenen zijn van teveel toxische stoffen in jouw lijf. 

Met een detox reinig je niet alleen je lichaam maar ook je geest en emotionele balast.

Stappenplan van de detox

Stap 1: Ontzien (dag 1,2,3)

We gaan je verteringsorganen wat rust geven door al wat aanpassing in de voeding te doen en langzaam af te bouwen. Dit werkt fijn als je zorgt voor wat extra slaap en je jouw mind ook wat rust probeert te geven.

Stap 2: Detoxen en afvoeren (dag 4,5,6,7)

We gaan de lever ontgiften, de mond goed reinigen, huid reinigen, darmen schoonmaken, nieren doorspoelen, emoties afvoeren en de longen schoonmaken. Dit doen we door de kuur icm ondersteunende middelen en bodywork.

Stap 3: Herstellen (dag 8,9,10)

We gaan weer rustig opbouwen en ons lichaam langzaam laten wennen aan voedsel. Dit is gelijk een mooie start van het werken aan een nieuwe gezonde lifestyle.

De cursus Detox Lichaam & geest (10 dagen)

Totale investering: €44

Dit is exclusief de benodigde producten. 

Deze cursus is beschikbaar vanaf 15 augustus. Je kan de cursus nu alvast boeken zodat je er dan gelijk mee aan de slag kunt. Als je de cursus boekt voor 15 augustus dan ontvang je er mijn boek echt leren eten t.w.v. €19,96 er GRATIS bij! Zo hoef je niet te wachten maar kan je alvast aan de slag met wat lekkere recepten en je kennis over voeding vergroten. 

De detox is niet geschikt als je uitgeput bent. afgelopen 2 maanden ene operatie hebt gehad, een ernstige ziekte hebt, infecties hebt, als je zware medicatie gebruikt, tijdens de zwangerschap & borstvoeding of psychische ziekten
Twijfel je of de kuur geschikt is? Stuur dan een mailtje naar marloes@80procentpuur.nl