Dag 1 – Sportvasten

Vanochtend om 06.30 ging de wekker om vervolgens om 07.00 uur in de sportschool te staan.
Ik kan kiezen tussen 30 minuten op de crosstrainer of 30 minuten fietsen. Ik kies voor het eerste vandaag. De eerste 5 minuten zijn bedoeld om mijn hartslag naar de 175/180 te krijgen en dit de resterende 25 minuten vol te houden. Deze hartslag is berekend naar aanleiding van een sporttest die ik gedaan heb om mijn maximale hartslag te bepalen.
Ik moet zeggen dat deze 30 minuten me goed afgaan en ik er vooral op het einde lekker in zit.
Na het sporten krijgen we nog de laatste instructies om thuis mee aan de slag te gaan.

Het ontbijt bestaat vandaag uit 2 stuks fruit en een glas sap. Ik neem nog 1,5 stuk fruit gezien ik vanochtend voor het sporten al een stukje banaan heb gehad. Dit wordt aangevuld met 2 supplementen en een Make the Switch drankje (die prima te doen is met een aardbeiensmaakje).

3 uur na het sporten doe ik thuis de bijgeleverde urinetest om de eerste waarden te meten zodat we kunnen zien wanneer het omslag punt is.

Als lunch mag ik 100 gram sla (dit is echt wel veel) met 2 tomaten, 10 olijven en wat olijfolie met peper en zout. Daarna neem ik de 50 gram pistachenootjes.

Tussendoor heb ik geen honger en kan ik het goed volhouden. Gelukkig mag ik wel koffie tussendoor (helaas geen cappuccino).

Als avondeten mocht ik 200 gram groente, 2 eetlepels rijst en dit op smaak gemaakt met knoflook, kerrie, sambal peper en zout. Ook hierbij neem ik weer 2 supplementen en een Make the Switch drankje. En last but not least nog 50 gram pistachenoten.

Ik moet zeggen dat deze eerste dag mij alles meeviel en prima te doen is! Op naar dag 2!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: