Dag 2 – Sportvasten

 

Net zoals gisteren vanochtend de dag weer begonnen om 7.00 uur in de sportschool. Vandaag 30 minuten gefietst i.p.v. op de crosstrainer. Ik moet zeggen dat ik dit toch minder prettig vond aangezien het lastiger was om een hartslag van minimaal 174 te halen.
Maar het was wederom weer prima te doen, tot nu toe gaat het sporten me nog goed af.

Vandaag was het menu wel al wat minder dan gisteren en dat merkte ik toch wel. Vooral de middag had ik erg veel trek, want honger mag je het natuurlijk niet noemen 😉

Vanochtend mocht ik wederom 2 stuks fruit en een glas sap aangevuld met de supplementen.
Als lunch stond er 200 gram groente met 50 gram pistachenoten op het menu. Ook hierbij weer de supplementen. Ik moet bekennen dat het switch drankje wat ik bij elke maaltijd moet nemen me steeds beter gaat smaken.
Als avondeten mag ik 500ml bouillon met 150 gram soepgroente. Uiteraard weer met de supplementen.

Straks naar een verjaardag waar ik heel gezellig aan de thee ga (zonder taart) en met pijn en moeite de wijn zal moeten weerstaan, al is dit natuurlijk ook wel soort van druivensap 😉

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: