Dag 6 – Sportvasten

Gisteren nadat ik mijn blog had geschreven voelde ik me steeds slapper worden. Het leek me daarom een goed idee om even te gaan douche. Ik wilde wat uit het kastje in de badkamer pakken en werd opeens heel duizelig en viel bijna flauw.
Dit leek me niet echt een goed teken. Ik heb daarom contact opgenomen met mijn coach die het begeleid.
Hij adviseerde me om een appel te nemen en deze langzaam op te eten. Dit heb ik gedaan en ik moet zeggen dat ik me daardoor wel weer wat beter voelde.

Voor vandaag moest ik even kijken hoe ik me voelde. Als ik me nog duizelig voelde kon ik het sporten laten schieten en mag ik alvast gaan opbouwen i.p.v. nog een vastendag omdat ik de switch al gemaakt heb.

Vanochtend dat ik uit bed stapten was ik wederom heel duizelig en heb daarom besloten om het sporten een ochtend te skippen.
Ik heb vanochtend als ontbijt 100 ml sap gehad, een combi van sinaasappels en grapefruit. Mijn maag vond dit alleen niet zo lekker merkte ik later want ik kreeg enorme buikpijn.
Ik  heb daarom besloten om vandaag niet nogmaals sap te nemen omdat ik voel dat mijn lichaam er niet goed meer op reageert en dat kan niet de bedoeling zijn.
Ik ga niet geheel naar de 1ste opbouwdag, maar blijf ook niet vasten. Ik neem daarom als lunch een appel en als avondeten neem ik wat blauwe bessen met een klein schepje kwark. Wel neem ik hierbij het switch drankje en de supplementen.

Ik vind dit echt super k*t omdat als ik iets doe ik het goed wil doen en niet wil “opgeven”.
Maar in deze moet ik dit echt aan de kant zetten omdat mijn lichaam mij nu duidelijk verteld dat het zo genoeg is geweest met alleen maar sap.
Wederom wordt mij weer heel duidelijk dat luisteren naar je lichaam heel belangrijk is! Je voelt alleen zelf of iets wel of niet goed voor je is.  sinaasappels

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: