De Resultaten

weight-loss-2036966_960_720.jpg

En dan zijn de 10 dagen sportvasten weer voorbij. Ik moet zeggen dat het achteraf best snel is gegaan.
De opbouwdagen na het vasten waren prima te doen waardoor ik niet het idee had dat ik nog aan het sportvasten was. Het enige verschil was dat ik om 7.00 uur in de sportschool moest zijn en dat doe ik normaal niet.

Het is de bedoeling dat door het sportvasten mijn lichaam nu overgaat op een vetverbranding. Dit betekent dat ik vanaf nu vet verbrand waardoor ik de komende tijd nog wat gewicht en centimeters kan verliezen.

Maar wat hebben deze 10 dagen mij nu gebracht?
– Een goede boost om weer vaker naar de spotschool te gaan. Want ja als die wekker om 6.30 uur gaat heb je echt geen zin om naar de sportschool toe te gaan. Maar eerlijk is eerlijk na het half uurtje sporten ben ik de hele dag blij dat ik geweest ben. Het geeft me voldoening en energie voor de hele dag. Dus vaker naar de sportschool want ja ik word er toch echt blij van 🙂
– Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Ik merk dat ik wat kwijt ben en dat mijn lichaam er beter uit gaat zien en ja daar word ik echt heel blij van.
– Ik heb meer energie. De laatste tijd was ik vaak moe en futloos. Ik merk dat ik hier nu veel minder last van heb.
– Bewustwording van wat je eigenlijk de hele dag in je mond stopt en hoeveel ongezonde dingen er in een weekend soms door heen kunnen gaan. Hier kan je doordeweeks gewoon niet tegen op sporten.

En Last but not least ben ik deze 10 dagen 3 kilo afgevallen en in totaal maar liefst 16!!!!! cm omvang verloren.
Dit heb ik gemeten bij mijn taille, heupen en billen.

Ik ben dus super blij en ben weer mega gemotiveerd om regelmatiger naar de sportschool te gaan en gezond te blijven eten.
Tuurlijk hou ik nog steeds van een wijntje en een lekker etentje, dat zal ik ook zeker blijven doen alleen ga ik de volgende dag gewoon een extra rondje rennen of naar de sportschool.

Klik hier als je meer wilt weten over sportvasten.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: