"Verbeter in 3 maanden tijd jouw gezondheid"

Verdubbel jouw energie, afvallen, kom van je klachten af en ontdek wat jouw lichaam echt nodig heeft

-10 kilo, happy en genoeg energie

Ik was vroeger altijd op dieet, weinig energie, een opgezette buik en rond mijn eisprong en een week voor mijn menstruatie een hormonaal monster. 

Na het volgen van 100 verschillende diëten (zonder succes) was ik het helemaal zat. Dus ben ik mij gaan verdiepen in voeding en leefstijl. Wat heeft mijn lichaam nu echt nodig, hoe val ik af, krijg ik meer energie en wordt ik een leuker mens. 

En na vele jaren van studeren, oefenen en praktijkervaring heb ik de succes formule ontdekt. En dat gun ik jou ook!

Marloes is
Auteur van het boek echt leren eten

  • – Orthomoleculair therapeut
  • – Orthomoleculair specialist hormonen 
  • – Orthomoleculair specialist Darmen 
  • – EMB test 
  • – Orthomoleculair specialist Burn-out 
  • – Orthomoleculair specialist Detox
  • – Gewichtsconsulente met BGN registratie 

Testemonials

Ik ben bij Marloes terecht gekomen omdat ik vage klachten had en in een flinke burn-out zat. Na de bloed test werd er veel duidelijk en is er een concreet stappenplan opgesteld waar ik mee aan de slag kon. op alle gebieden heeft Marloes mij handvatten geboden zodat ik weer stappen vooruit kon! super fijn contact en ik ben nu fitter, energieker, slaap beter en ben zelfs afgevallen!
Myrna Peters
Een EMB bloedtest @ Marloes is echt een cadeau voor jezelf. Vanuit deze testresultaat schrijft Marloes een persoonlijk behandelplan, waarin ze voedingsadviezen, supplementen en nog veel meer waardevolle informatie deelt. Ze reikt je heel veel tools aan. Marloes voelt heel goed aan wat je nodig hebt, is flexibel, inspirerend, ondersteunend & liefdevol.
Jolanda
Mijn ervaring met Marloes is echt super. Ik had zo'n beetje alle diëten al gevolgd maar verviel telkens weer in oude patronen. Ik wilde niet meer op dieet en zocht een methode die blijvend kon werken. Tijdens het aanpassen van je lifestyle kan je terecht bij Marloes voor vragen. Ze gaf me veel vertrouwen, en kundige adviezen. Ik zou iedereen aanraden om deze methode ook te gaan volgen, ik voel me er heel goed bij. Mijn buikpijn is weg, mijn dipjes zijn verdwenen en heb er veel energie voor terug gekregen.
Therese Hettinga

"Je bent het zat om na een dag uitgeput op de bank te ploffen"

Met de EMB test maken we de oorzaak inzichtelijk in plaats van het symptoom te bestrijden. 

Samen nemen we jouw leefstijl, voeding, gedrag en mindset onder de loep zodat jij weet aan welke knoppen je moet draaien om gewicht te verliezen, lekker in je vel te zitten, happy te zijn en te bruisen van energie. 

Het resultaat

De wekker gaat en je springt je bed uit vol energie

Afvallen gaat vanzelf

Je hebt geen last meer van klachten zoals buikpijn, moodswings en huidklachten

Ga jij stappen zetten om je gezondheid te verbeteren?

Wil jij weten of de EMB test jou kan helpen? Plan dan hieronder een GRATIS call in. 

Inhoud pakket

Heb jij nog vragen over de EMB test? Vul dan onderstaande formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op.

Veel gestelde vragen

Na het invullen van het contactformulier nemen we binnen 48 uur contact met je op. Heb je een gratis call ingepland? Dan neemt Marloes contact met je op tijdens het geplande moment. Tijdens deze call kan jij al je vragen stellen en zal Marloes beoordelen of en hoe ze jou het beste kan helpen.

Je kan binnen een week terecht voor het intakegesprek. Deze kan je via een door Marloes gestuurde link zelf inplannen op het moment dat het jou uitkomt. 

Per maand zijn er een aantal plekjes beschikbaar. 

Ik kan je verzekeren dat je zeker resultaat gaat behalen. Ik heb nog nooit een test gezien waar niks uit kwam. Je krijgt dus altijd aandachtspunten om jouw gezondheid te verbeteren. 

De test wordt niet vergoed. Wel is het mogelijk om de consulten vergoed te krijgen als je een aanvullende zorgverzekering hebt. 

Jazeker! De consulten zullen dan plaatsvinden via zoom. De bloedtest gaat middels een kleine vingerprik, deze kan je met behulp van mijn instructie gemakkelijk zelf thuis afnemen.  

De kosten voor het gehele traject bedragen €320 euro. 

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

Dit kan, tijdens het tweede consult zullen we deze mogelijkheden bespreken. 

Jazeker, de test bestaat uit 14 kantjes met allemaal waardes. Deze krijg je na afloop van het consult per mail samen met het door mij opgestelde persoonlijke plan. 

Wil je meer weten over de test en het traject? Klik dan HIER 

Community

Krijg dagelijks ondersteuning bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen. 

 

 

Wat ik heel vaak zie is dat we vol goede motivatie en energie beginnen aan het veranderen van onze leefstijl. Dit omdat we willen afvallen, meer energie willen, van onze klachten af willen komen of lekkerder in ons vel willen zitten. 

Alleen na verloop van tijd merken we dat het lastiger wordt en komt de klad er een beetje in. We laten de teugels vieren en gaan uitstellen waardoor we na een tijdje weer terug bij af zijn. 

 

Dit is echt zo zonde. En ook echt niet nodig. Door de juiste begeleiding, tools en motivatie kun je het namelijk wel volhouden. 

 

En exact daarom heb ik deze community opgezet. Om jouw dagelijks te stimuleren & te blijven motiveren om je doelen te behalen.