EMB BLOEDTEST

Heb jij regelmatig last van klachten, maar weet je niet waar het door komt? Met de EMB- bloedtest kunnen we dit inzichtelijk maken
Een tekort aan vitamine & mineralen kan bijvoorbeeld lijden tot chronische vermoeidheid. Een voedingsintolerantie, schimmel of bacterie kan zorgen voor darmklachten zoals obstipatie, buikpijn, opgezette buik of diaree. Lukt het maar niet om af te vallen? Dan kan dit komen door een hormonale disbalans
Allemaal oorzaken die de EMB-bloedtest inzichtelijk maakt. Je krijgt een uitgebreide uitslag (14 pagina’s) waarin alle tekorten, een eventuele disbalans, overschotten, blokkades en intoleranties staan. Aangevuld met een persoonlijk opgesteld plan.  

Regelmatig last van klachten?

emb test

Met de EMB test kunnen we de oorzaak hiervan inzichtelijk maken.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infectie aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter veel meer informatie gehaald worden.

De bloedtest gebeurd d.m.v. bioresonantie. Dit betekent dat er op trillingsniveau wordt gekeken. Bij ziekte of onbalans in het lichaam is de trilling verstoord. Hierdoor kun je inzicht krijgen welke organen/ meridianen zijn ontregeld en welke voeding hiervoor verantwoordelijk is.

Meten is weten

Voor wie is deze test geschikt?

Ik ben in oktober met Marloes begonnen en we zijn meteen vliegend van start gegaan! Marloes was snel beschikbaar, deed uitgebreid onderzoek naar mijn klachten en vroeg mijn klachten goed uit. Na het opstellen van haar allesomvattende behandelingsplan voor mij lichtte ze deze mondeling goed toe, stelde ze samen met mij een stapsgewijs plan van aanpak op en zorgde ze voor een snelle levering van mijn supplementen. Mijn menstruatiecyclus was voorheen gemiddeld 40 dagen, maar de eerste keer nadat ik met met Marloes aan de slag was gegaan was ik na 35 dagen al ongesteld en dit keer ben ik zelfs na 30 dagen alweer ongesteld! 🥳 Ik ben hartstikke trots op mijzelf, maar ik ben Marloes minstens net zo dankbaar voor de hulp die zij mij daarin geboden heeft. Zonder haar was het me niet gelukt 😉 Ik hoop dat het zo goed blijft gaan en ik ben blij dat Marloes met mij ook wil kijken naar een leefstijl waarin ik niet blijvend een groot aantal supplementen hoef te blijven gebruiken 🤗

Anouk

Welke verstoringen kunnen worden aangetoond met de test?

Elk jaar laat je jouw auto keuren voor de apk, maar doe jij ook elk jaar een gezondheidscheck voor jouw lichaam?

Het resultaat

EMB thuistest

Totale investering: €259*

*De kosten van de test zelf worden niet vergoed door je verzekering. Het consult kan wel worden vergoed. Check hier of jouw verzekering hieronder valt.

 

Dit is inclusief voorbereiding, klachtenanalyse, administratie en opstellen persoonlijk plan 

EMB test met persoonlijk advies

Totale investering: €320*

*De kosten van de test zelf worden niet vergoed door je verzekering. De consulten kunnen wel worden vergoed. Check hier of jouw verzekering hieronder valt.

 

Dit is inclusief voorbereiding, klachtenanalyse, administratie en opstellen persoonlijk plan 

Hoe gaat de thuistest in zijn werk?