gezond eten op vakantie

🙋‍♀️Ik ben er weer na 3 heerlijke weken vakantie te hebben gehad. Ik ben 3 weken lang offline geweest (geloof me ik moest gewoon afkicken) en dat was heel fijn.
We waren lekker weg, kamperen in Zuid-Frankrijk🇫🇷. En ik ben dus echt helemaal verliefd op Frankrijk. Altijd al geweest, het is echt mijn favoriete vakantieland.
Ik heb me dus 3 weken als een Française gedragen 😉 en daar ga ik dus echt heel goed op.

Genoten van de 🥐, 🥖, 🧀 , 🍷 en al het lekkere eten.

En hoe doe ik dat dan op vakantie? Nou als ik op vakantie ben dan laat ik mijn normale eetpatroon dus totaal los!
Want je wordt echt niet dik of ongezond van 3 weken ongezond eten per jaar, maar wel van structureel elke dag ongezond eten.
Dus voor mij is de balans altijd dat ik 80% van de tijd gezond eet, maar op vakantie is dit dus net even anders.
Uiteraard zorgt ik er wel voor dat ik de benodigde vitamines en mineralen binnen krijg, maar voor de rest geniet ik ook elke dag van ongezonde keuzes.

Ga jij binnen kort ook op vakantie of heb je lekker vrij? Dan is mijn advies geniet ervan! Maak het jezelf niet te moeilijk en geniet van al het lekkers. De key is dat je ervoor zorgt dat je zodra je weer thuis bent of je vakantie voorbij is je je normale eetpatroon weer oppakt.
Niet uitstellen, maar gelijk beginnen 🙌

Het is natuurlijk wel super belangrijk dat je een gezond voedingspatroon hebt en je lichaam in balans is. Want een lichaam die in balans is kan af en toe best iets hebben. Daarom is het zo belangrijk om te investeren in een gezonde lifestyle die bij jou past!
Vind je dit nog lastig? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in en dan kunnen we kijken of ik jou hierbij kan helpen.

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: