Glutenvrije Bananenpannenkoek

Ingrediënten:
– 125 gram glutenvrij meel (het kan ook met spelt- of boekweitmeel)
– 325 ml soyamelk
– 2 eieren
– banaan
– kokosolie om in te bakken

Bereidingswijze:
– mix het meel, melk en de eieren tot een glad beslag.
– snijd de banaan in stukjes
– doe een beetje kokosolie in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten even.
– leg er een aantal plakjes banaan op en draai de pannenkoek ook nog even om zodat de banaan lekker zacht wordt.
– Lekker met een beetje kokossiroop

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: