Glutenvrije pasta met blauwe kaas

pasta.jpg

Ingrediënten voor 3 personen:
– 300 gram quinoa pasta (glutenvrij)
– 1 courgette
– 1 aubergine
– 2 paprika’s
– 3 teentjes knoflook
– 2 rode uien
– extra vierge olijfolie
– blauwe kaas
– 5 tomaten
– honing
– peterselie
– basilicum
– peper en zout

Bereidingswijze:
– Kook de tomaten totdat het velletje loslaat. Giet ze dan af en verwijder de vellen
– Kook de pasta volgens verpakking
– Doe een scheutje olijfolie in de pan en voeg de 3 teentjes knoflook (geperst) toe
– Snijd de uien in kleine stukjes en doe deze erbij, laat dit even pruttelen zodat ze lekker zoet worden.
– Snijd de aubergine, courgette en paprika’s en voeg deze toe
– Doe ondertussen een handje peterselie en basilicum bij de tomaten en pureer dit met de staafmixer tot een saus
– Voeg de saus toe aan de groente samen met een theelepel zout, eetlepel honing en peper naar smaak
– Zet heel even (10 sec) de staafmixer op het mengsel, doe dit niet te lang anders hou je geen stukjes groente meer over
– Laat de saus even pruttelen
– Schep de pasta op een bord, doe de saus eroverheen en voeg een klein beetje blauwe kaas toe

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: