Groente in zoetzuur Ingrediënten voor 2 potten van een liter:3 bosjes radijs en 4 meirapen (andere groente is ook mogelijk)½ liter water½ liter biologische natuurazijn350 gram kokosbloesemsuikerschil van een citroen10 cm gember in plakjes Bereidingswijze:Was de radijs en snijd deze in plakjes, doe deze in een wekpot Snij de meirapen in kleine maantjes en doe deze in de andere wekpotVul een ruime pan met een halve liter water, de natuurazijn en de kokosbloesemsuiker.Rasp de schil van de citroen erbijSnijd vervolgens de gember in plakken en voeg dit ook toe aan het azijnmengsel.Breng het geheel aan de kook. Zodra het mengsel kookt en de suiker is opgelost haal je het van het vuurLaat het azijnmengsel goed afkoelen Giet het bij de groente, hou wat ruimte over dus niet helemaal tot de rand Zet het mengsel even 10 minuten op zijn kop en zet het dan in de koelkast Je kan het vanaf de volgende dag gebruiken Delen:FacebookVind ik leuk:Vind-ik-leuk Laden... Geef een reactie Reactie annuleren
Geef een reactie