Groente in zoetzuur

Ingrediënten voor 2 potten van een liter:

  • 3 bosjes radijs en 4 meirapen (andere groente is ook mogelijk)
  • ½ liter water
  • ½ liter biologische natuurazijn
  • 350 gram kokosbloesemsuiker
  • schil van een citroen
  • 10 cm gember in plakjes

Bereidingswijze:

  • Was de radijs en snijd deze in plakjes, doe deze in een wekpot 
  • Snij de meirapen in kleine maantjes en doe deze in de andere wekpot
  • Vul een ruime pan met een halve liter water, de natuurazijn en de kokosbloesemsuiker.
  • Rasp de schil van de citroen erbij
  • Snijd vervolgens de gember in plakken en voeg dit ook toe aan het azijnmengsel.
  • Breng het geheel aan de kook. Zodra het mengsel kookt en de suiker is opgelost haal je het van het vuur
  • Laat het azijnmengsel goed afkoelen 
  • Giet het bij de groente, hou wat ruimte over dus niet helemaal tot de rand 
  • Zet het mengsel even 10 minuten op zijn kop en zet het dan in de koelkast 
  • Je kan het vanaf de volgende dag gebruiken 

 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: