HOMEMADE PATAT

Ik ben zelf echt gek op patat. En ook ik heb niet altijd zin in groentefrietjes. Dus soms als ik het echt niet kan weerstaan neem ik ook echt wel een patatje, maar dan maak ik het zelf. Zo heb ik toch een minder ongezonde variant van mijn guilty pleasure.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 4 biologische iets kruimige aardappels
  • extra vierge olijfolie
  • keltisch zout
  • paprikapoeder

Bereidingswijze:

  • Snijd de aardappels door in kleine reepjes
  • Doe de aardappels met water in een pan en zet het geheel 10 minuten op het vuur. Let op dat de aardappels niet te zacht worden dan kunnen ze namelijk breken
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Leg de aardappels naast elkaar op een ovenschaal en besprenkel het met olijfolie, keltisch zeezout en wat paprikapoeder.
  • Doe de aardappels ongeveer 35 minuten in de oven. Zorg ervoor dat je ze na 20 minuten omdraait.

Ik vind dit zelf echt de aller lekkerste frietjes!

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: