Homemade “pizza” met zalm

Ingrediënten:

  • Libanees platbrood
  • Crème fraîche
  • kappertjes
  • zongedroogde tomaten
  • groene asperges
  • gerookte zalm
  • knoflook
  • 1 rode ui
  • oregano
  • 1 tomaat

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 160 graden (bovengrill)
  • Smeer het Libanese brood in met een beetje Crème fraîche
  • Doe hierover wat geperste knoflook en oregano
  • Kook de groene asperges een paar minuten
  • Snijd de tomaat en ui in kleine stukjes en verdeel dit over het brood
  • Verdeel vervolgens de zalm, kappertjes, gedroogde tomaat en tot slot de asperges
  • Zet het geheel voor ongeveer 15 minuten in de oven (bovengrill)

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: