Heb jij last van vermoeidheid, klachten, darmproblemen, overgewicht, niet lekker in je vel zitten, altijd maar op dieet zijn en nooit het gewenste resultaat behalen? 
Allemaal tekenen van een onbalans in je lichaam. Ons lichaam beschikt over een geweldig zelf herstellend vermogen alleen weten we vaak niet waar te beginnen. 

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik ben Marloes en ben de oprichtster van 80procentpuur.

De naam 80procentpuur heb ik gekozen omdat deze duidelijk mijn visie op een gezonde lifestyle weergeeft.

Als je denkt dat je 100% gezond kan eten moet ik je teleurstellen. Dit is voor de meeste mensen niet haalbaar. En al willen we nog zo graag, dan zorgt onze maatschappij er wel voor dat we dit niet gaan halen. Want de meeste producten die we nog in de supermarkt kunnen kopen hebben niks met meer met voeding maar alleen met vulling te maken.

Ik ben zelf gek op gezonde voeding, maar ik hou ook van een borrel of een lekker taartje op z’n tijd. En dit moet ook gewoon kunnen. Als je kiest voor de juiste balans dan kan je best af en toe wat lekkers nemen zonder je daarover schuldig te hoeven voelen.

Aanbod

Meteen aan de slag? Volg mijn gratis webinar "Gezond blijven in tijden van verandering"