Ingrediënten voor 4 personen:
- per persoon 100/125 gram kabeljauw
- 4 tomaten
- 2 preien
- 1 courgette
- 1 paprika
- 4 teentjes knoflook
- 1 citroen
- 75 gram zilvervliesrijst per persoon
bereidingswijze:
- Doe wat extra vierge olijfolie in een pan
- Snijd ondertussen de prei in ringen en pers de knoflook
- Doe dit in de pan en wok tot het slinkt
- Snijd ondertussen de courgette, paprika en tomaat in plakjes
- Doe de courgette en de paprika bij het prei mengsel
- Als het mengsel klaar is verdeel dit dan over een ovenschaal en leg de plakjes tomaat hier boven op
- Smeer de vis in met een klein beetje kruiden zout van A.Vogel en leg dit op de groente
- Snijd de citroen in plakjes en leg dit op de vis
- Zet het geheel voor ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden
- Kook ondertussen de rijst gaar en serveer het dan bij elkaar.
Variatietips: Ook lekker met zoete aardappel patat
Dit recept komt uit mijn 2-weeks inspiratiemenu die je krijgt bij het programma “Je lichaam in balans”Â
Â
Dit programma gaat op 10 januari weer van start. Dus ideaal om gelijk aan de slag te gaan met je goede voornemens 🙂Â
Aanmelden kan hier
Aanmelden kan hier
Geef een reactie