Kabeljauw uit de oven

Ingrediënten voor 4 personen:

  • per persoon 100/125 gram kabeljauw
  • 4 tomaten
  • 2 preien
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 citroen
  • 75 gram zilvervliesrijst per persoon

bereidingswijze:

  • Doe wat extra vierge olijfolie in een pan
  • Snijd ondertussen de prei in ringen en pers de knoflook
  • Doe dit in de pan en wok tot het slinkt
  • Snijd ondertussen de courgette, paprika en tomaat in plakjes
  • Doe de courgette en de paprika bij het prei mengsel
  • Als het mengsel klaar is verdeel dit dan over een ovenschaal en leg de plakjes tomaat hier boven op
  • Smeer de vis in met een klein beetje kruiden zout van A.Vogel en leg dit op de groente
  • Snijd de citroen in plakjes en leg dit op de vis
  • Zet het geheel voor ongeveer 20 minuten in de oven op 180 graden
  • Kook ondertussen de rijst gaar en serveer het dan bij elkaar.

Variatietips: Ook lekker met zoete aardappel patat

Dit recept komt uit mijn 2-weeks inspiratiemenu die je krijgt bij het programma “Je lichaam in balans” 
 
Dit programma gaat op 10 januari weer van start. Dus ideaal om gelijk aan de slag te gaan met je goede voornemens 🙂 
Aanmelden kan hier

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: