Klachten zijn niet normaal

Heb jij last van deze klachten? Super vervelend, maar weet dat het niet nodig is en je er wat aan kunt doen. 
 
Klachten zijn signalen van jouw lichaam, ze vertellen je dat er iets niet helemaal lekker loopt. Je kan het dus zien als communicatie middel. 
En door de klachten serieus te nemen en opzoek te gaan naar de oorzaak kan je ze vaak ook weer oplossen. 
 
Alleen zien we dat we vaak de tijd niet nemen om hier echt naar te luisteren of iets mee te doen. We hebben het druk, duwen het weg, denken dat het wel weer overgaat en zo zijn we zomaar weer een half jaar verder. En gaan we de klachten als normaal beschouwen, want we hebben dit altijd dus het hoort erbij. 
 
Maar klachten horen er niet bij, het is niet normaal om last te hebben van noodswings, huidaandoeningen, darmproblemen en vermoeidheid. Weet dat dit echt anders kan. 
 
Het enige wat je hiervoor moet doen is actie ondernemen, opzoek gaan naar de oorzaak en tijd investeren in het aanpassen van jouw leefstijl. 
 
Hier boven vind je een voorbeeld van veel gehoorde klachten. Al deze klachten hebben 1 ding gemeen. Ze worden vaak veroorzaakt door een onstabiele bloedsuikerspiegel
Om van je klachten af te komen is dan stap 1 zorgen dat je bloedsuikerspiegel stabiel wordt. 
En als je dit voor elkaar krijgt zul je merken dat de eerste klachten al langzaam gaan verdwijnen, je gaat afvallen en je energieniveau verdubbeld. 
 
Maar hoe doe je dit nu? 
Dit doe je door anders te gaan eten, (verborgen) suikers te skippen en als je ze af en toe eet dit goed te combineren zodat je er minder last van hebt en je leefstijl aan te passen. 
 
Er zijn nog een heleboel andere factoren van invloed op jouw bloedsuikerspiegel. En als je leert wat dit is, kan je er heel makkelijk voor zorgen dat deze stabiel blijft. 
In mijn 5-daagse cursus een stabiele bloedsuikerspiegel ga ik jou hier alles over leren. 
 
Alle informatie over de cursus vind je hier. 

Geef een reactie

%d