Los consult

Wil jij afvallen en ben je al aardig op de hoogte van wat gezonde voeding is en wil je net even de puntjes op de i zetten. Dan kan een eenmalig consult ook voldoende zijn voor jou.

Hoe gaan we dit doen?

Voorafgaand aan het consult hebben we een korte telefonische intake. In dit gesprek gaan we bespreken wat jouw doel is van het consult. Daarnaast zal ik jou uitleggen hoe ik werk en wat ik van jou verwacht.

Na dit intake gesprek ontvang je van mij mijn e-book vol tips, recepten en blanco eetdagboeken voor een week. Deze ga je een week bijhouden zodat ik een goed beeld krijg van wat jij eet gedurende een week.
De eetdagboeken stuur je mij per mail toe voor het consult.

Het consult

Ik maak voorafgaand aan het consult een analyse van jouw eetpatroon. Deze deel ik met jou in het consult en zul je later ook per e-mail nog van mij ontvangen.
Daarnaast is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Evaluatie

In de intake hebben we jouw doel besproken en vastgesteld. Hier kan je na het consult zelf mee aan de slag. Wel plan ik altijd nog even een telefoongesprek in om te horen of jij jouw doel ook daadwerkelijk hebt bereikt. Dit geeft jou ook nog de gelegenheid vragen te stellen als je nog ergens tegen aan gelopen bent.

Let’s start…

Ik wil jou super graag helpen om jouw doelen te bereiken zodat jij nooit meer een dieet hoeft te volgen en je straks helemaal happy bent met jouw lijf en gewicht.