Lichaam & geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We eten vaak teveel omdat we niet of pas te laat door hebben dat we verzadigd zijn. En dit uit zich in extra kilo's en klachten. Daarom wordt het tijd om lichaam en geest weer met elkaar te verbinden.

Masterclass Nooit meer op dieet 

afvallen zonder dieet

Ook ik heb jarenlang alle diëten geprobeerd. Elke keer als ik een nieuw dieet tegen kwam dacht ik weer “dit moet dan echt wel werken en de oplossing zijn”. Maar helaas ik kwam er elke keer weer teleurgesteld “uit”. 
Want ik viel af dat was zeker waar, maar ik kon het nooit volhouden. Dus alle kilo’s en meer dan dat kwamen er weer aan. En niet alleen kilo’s. Ik voelde me heel vaak moe, had vaak last van een opgezette buik, zat niet lekker in mijn vel en was totaal niet happy met mijn lijf. 

Door de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en alle vrouwen en mannen die ik al heb mogen helpen weet ik wat de sleutel is tot succes op de lange termijn. 

En deze sleutel ga ik met jullie delen in deze masterclass. Want waarom zou je nog langer zelf gaan lopen aanmodderen terwijl ik de antwoorden al lang voor heb gevonden heb? 

Waar gaan we het over hebben?

De grootse valkuil in de zoektocht naar een gezondere lifestyle zijn diëten. Diëten zijn populair maar werken uiteindelijk nooit. Hoe graag we ook willen geloven dat het nieuwste dieet wel gaat werken, het blijft een illusie. Stop daarom met het zoeken naar het perfecte dieet, want deze bestaat niet. Het zijn korte termijn oplossingen waarbij we niet goed voor onszelf zorgen omdat we veel te weinig voedingsstoffen binnen krijgen. Je hebt maar 1 lichaam, zorg er dus goed voor.

Ben jij er klaar voor om:

Inhoud Masterclass

Dinsdag 23 november om 20.00 uur
39
  • Online Masterclass van 1,5 uur
  • Replay van de masterclass
  • Digitaal werkboek met naslag van de Masterclass
  • incl. opdrachten en oefeningen die je zelf kunt doen
  • incl. Recepten om thuis mee aan de slag te gaan
  • incl. voedingsadvies