Masterclass spiritueel afvallen

Spiritueel afvallen

Ben jij er klaar voor om lichaam & geest met elkaar te verbinden?

Afvallen begint in je mind. Hoe denk je over jezelf? Wat is je mindset over eten? 
Hoe jij tegen jezelf praat en hoe je denkt is van invloed op je gewicht, je geluk en je blijdschap. 

 

Alles wat je denkt is van invloed op hoe jij je voelt. En alles wat je voelt is va invloed op je gedrag. 

 

Alleen je mind doet dit niet alleen, het is on losmakend verbonden met de rest van je lichaam.  Je lichaam en geest zijn dus samen verantwoordelijk voor het resultaat. Zonder echt contact te maken met je lichaam zal je nooit succesvol afvallen of een gezonder eetpatroon aan kunnen leren. 

Herkenbaar?

Weet jij waarom je doet wat je doet?

We eten vaak met een reden, alleen soms weten we niet goed waar de reden vandaan komt of wat de reden is. Om een verandering te kunnen maken is het daarom belangrijk om inzicht te krijgen in jouw eigen patronen. Te voelen waarom je bepaalde keuzes maakt. Eet jij bijvoorbeeld omdat je moe bent en energie nodig heb? Of omdat je chagrijnig bent en blij wordt van een zak chips. De redenen kunnen allemaal verschillend zijn. Alleen in essentie wil iedereen zich blij, gelukkig, slank en gezond voelen. 
We gaan stil staan bij jou redenen en patronen. Weet je ze niet? Dat maakt niet uit, ik ga jou helpen om ze helder te krijgen. Dit gaan we doen door praktische oefeningen in combinatie met een paar mooie meditaties die jou in contact brengen met je onderbewuste ik. 

Waar gaan we het over hebben?

Weet waarom je eet

Eet jij omdat je lichaam je verteld dat je honger heb? Of omdat je gedachteloos iets in je mond stop? Of misschien eet je wel omdat je moe bent, je verdriet en stress hebt. 
het is belangrijk om hier onderscheid in te maken, eet je omdat je buik honger heeft of omdat je hart honger heeft?
We worden vaak geleeft door de klok, een overvolle agenda, social media en nemen daardoor nauwelijks meer de tijd om echt te voelen waar we behoefte aan hebben. 
We gebruiken eten als beloning, om ons even goed te voelen of tegen de stress. Maar dit voelt misschien even fijn maar op de lange termijn brengt dit je alleen maar verder af van je doel en wordt je er niet gelukkiger door. Dit patroon kan je veranderen door inzicht te krijgen in wat je werkelijk nodig hebt. 

Wanneer is dit programma voor jou?

Masterclass: Spiritueel Afvallen

Totale investering: €730 

De inhoud van de lessen

Les 1: leren luisteren naar je lichaam

In deze les gaan we stilstaan bij de signalen van je lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen en hoe gezond is jouw lichaam? En hoe kun je de boodschap vertalen naar een concrete actie.

Les 2: Manifesteren van jouw doelen

Wat is manifesteren? En hoe kan het voor je werken i.p.v. tegen je? We gaan intenties maken, wat zijn jouw doelen? Door middel van affirmaties en visualisaties gaan we deze behalen.

Les 3: patronen doorbreken

De sleutel voor succes is om eerst te achterhalen waar de gewoonte vandaan komt en wat het jou nu geeft. In deze les ga ik jou helpen om het zelfde gevoel te kunnen behouden maar dan met een andere gezonde gewoonte.

Les 4: Meditatie

We gaan met elkaar een prachtige meditatie doen die jou gaat helpen om contact te maken met jezelf. Hierdoor krijg je inzicht in de onderliggende oorzaak van jou "probleem". Waarom eet je te veel? Waarom kan je geen nee zeggen tegen eten?

Les 5: Rituelen

Als we leven met aandacht horen daar rituelen bij. Ze helpen ons om wat tijd voor ons zelf vrij te maken, stil te staan en te voelen wat we echt nodig hebben. Ik ga jou helpen om een paar rituelen in je dagelijkse leven toe te passen waar je super veel aan gaat hebben.

Les 6: Lichter leven

Ik ga jou helpen om lichter en opgeruimder te leven. Wat voed jouw lichaam en je geest? En wat geeft het alleen maar meer stress en onrust? Wist je bijvoorbeeld dat je door suiker een opgejaagd en moe gevoel krijgt?

Les 7: Voed je intuïtie

Een goed werkende pijnappelklier zorgt voor een fijn ritme, rust en heeft invloed op jouw bewustzijn. Dit orgaan bevind zich ter hoogte van je derde oog. Door te zorgen voor de juiste voeding kan het optimaal zijn werk doen waardoor jij meer rust, bewustzijn en ritme gaat ervaren.

Les 8: Slaap je slank

's nachts herstellen we van een drukke dag. Op het moment dat we niet genoeg of goed genoeg slapen kan ons lichaam niet herstellen en ontstaan er klachten op de lange termijn. Hoe kan je zorgen voor een goede nachtrust en waarom is het zo belangrijk?

Les 9: Eten volgens de natuur

Doe jij diesel in jouw benzine auto? Nee... we zorgen vaak beter voor onze auto dan ons lichaam. We stoppen het de hele dag vol met van alles wat niks meer met eten te maken heeft. Ik ga jou helpen hoe je jouw eetpatroon kunt herstellen en wat nu voeding is i.p.v. vulling

Les 10: Rust in je hoofd is rust in je lijf

Hoe gaan we zorgen voor rust in je hoofd? We zijn de hele dag druk en moeten en willen van alles. Maar als je de informatie in je hoofd niet eens kan verwerken dan kan je je eten ook niet goed verteren, met allemaal klachten als gevolg. In deze les gaan we rust creëren in je hoofd.

Whatsapp groep

Je kan ten alle tijden al je vragen stellen in de app. Ik zal deze dan beantwoorden. Zo kunnen andere ook wat van jouw vraag leren. Of vraagt iemand wat waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Meditaties

In verschillende lessen zullen meditaties terug komen. Verschillende soorten meditaties voor rust, ontspanning en om contact te maken met je onderbewuste.

Delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: