Online Consult

WIL JIJ EEN EENMALIG ONLINE CONSULT? DAT KAN NATUURLIJK OOK.

AANLEREN VAN NIEUWE GEZONDE EETGEWOONTES

Wil jij graag gezonder gaan leven? En heb je geen idee waar je moet beginnen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag met het aanleren van nieuwe gezonde gewoontes.

Methode

Ik werk niet met voedingsschema’s. Ik geloof hier namelijk niet in. Iedereen kan een “kunstje” aanleren door een aantal weken een schema te volgen, maar vaak zien we dat we na verloop van tijd weer terugvallen in ons oude voedingspatroon. Dit is helemaal niet gek. Dit komt omdat wij mensen gewoontedieren zijn.

Ik maak hier op een andere manier gebruik van, dit doe ik door jou nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Ik ga je ervan bewust maken wat de invloed is van voeding op jouw gezondheid. Door deze methode krijg je inzicht in wat voeding met jouw lichaam doet.

Met behulp van mij kan jij nieuwe gezonde gewoontes aan leren en voorkom je ook het wel bekende jojo effect.

Voor wie is een los consult?

  • Als je eenmalig online advies (via video of telefoon) over jouw eetpatroon wilt
  • Als je meer te weten wilt komen over gezonde voeding

Kosten
De kosten voor een los consult  bedragen €99,00 inclusief BTW

Wat krijg je hiervoor?

  • Analyse eetpatroon
  • Een persoonlijk document met daarin tips & tricks afgestemd op jouw voedingspatroon waar je zelf mee aan de slag kunt.
  • De gelegenheid tot het stellen van vragen
  • Je krijgt gratis mijn boek (e-book) boordevol handige tips en recepten die ik voor jou heb samengesteld.

Aanmelden
Wil jij een eenmalig consult? Meld je dan aan via onderstaande formulier.

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: