Online Programma

Wil jij afvallen, maar heb je geen tijd voor persoonlijke consulten en doe je het liever zelf vanuit huis? Dan is het online programma perfect voor jou. Je kan het programma zelfstandig volgen op jou eigen tempo en daarbij krijg je hulp van mij!

Herkenbaar?

Je hebt zo langzamerhand al heel wat dieetboeken versleten maar helaas niet met het gewenste resultaat. Je valt af, maar na verloop van tijd kom je weer terug op je oude gewicht en soms helaas nog meer dan dat.

Wil jij…

Voor eens voor altijd afrekenen met altijd maar in de weer te zijn met je gewicht? Dan is dit online programma echt wat voor jou! Tijdens dit programma geef ik jou de handvatten om zelf jouw voedingspatroon te gaan aanpassen. Let op lieve mensen het is dus GEEN dieet!! Een dieet is een tijdelijke oplossing en dat is wat we nou net niet willen.
Ik ga jou helpen met het aanleren van nieuwe gezonde eetgewoontes. Hierdoor gaan we voorgoed breken met oude ongezonde patronen door er nieuwe voor in de plaats te zetten.
En omdat het geen dieet is blijft er ruimte voor gezellige borrels, etentjes of gewoon die lekkere reep chocola omdat je daar soms gewoon trek in hebt.

Hoe gaan we dit doen?

Je krijgt van mij een werkboek met daarin de basistheorie over voeding. Ik ga jou uitleggen hoe jouw lichaam werkt zodat je gaat begrijpen wat het effect is van bepaalde keuzes die je maakt.
Daarna ga jij zelf jouw doelen stellen en deze ga je met mij delen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je deze doelen ook echt gaat behalen.

Let’s start….

De doelen zijn concreet en de theorie is gelezen, dan is het tijd om dit in de praktijk te gaan brengen.
6 weken lang ga jij bijhouden wat je eet in de eetdagboeken. Deze ga jij elke week met mij delen zodat ik je van feedback kan voorzien. Met de feedback kan je dan weer mooi de nieuwe week in.
Zo gaan wij er samen voor zorgen dat jij jouw doelen gaat behalen.

Ik wil jou super graag helpen om jouw doelen te bereiken zodat jij nooit meer een dieet hoeft te volgen en je straks helemaal happy bent met jouw lijf en gewicht.