Oosterse noedels

Ingrediënten voor 2 personen:

  • zilvervlies rijstnoedels 
  • stukje gember ( ongeveer 1 cm) 
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • vissaus 
  • extra vierge olijfolie
  • koriander
  • 1 rode paprika
  • 150 gram taugé 
  • paksoi 
  • ongezouten en ongebrande cashewnoten 
  • 150 gram kipfilet
  • 200 gram peultjes
  • 1 limoen

Bereidingswijze:

  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes
  • Maak een marinade van 2 geperste teentjes knoflook, geperste gember, een rode peper, scheutje vissaus, beetje olijfolie en het sap van 1 limoen.
  • Meng de kipfilet met de marinade en laat dit zo lang mogelijk intrekken. Liefst een paar uur van te voren 
  • Bak de cashewnoten even in de koekenpan en leg deze apart
  • Wok de kipfilet
  • Als de kip bijna gaar is voeg dan de gesneden paksoi, paprika, taugé en peultjes toe
  • Wok alles tot het beetgaar is. 
  • Kook de noedels volgens verpakking
  • Doe de noedels samen met de roerbak op een bord en maak af met flink wat koriander en cashewnoten 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: