Oosterse noedels

Ingrediënten voor 2 personen:

  • zilvervlies rijstnoedels 
  • stukje gember ( ongeveer 1 cm) 
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • vissaus 
  • extra vierge olijfolie
  • koriander
  • 1 rode paprika
  • 150 gram taugé 
  • paksoi 
  • ongezouten en ongebrande cashewnoten 
  • 150 gram kipfilet
  • 200 gram peultjes
  • 1 limoen

Bereidingswijze:

  • Snijd de kipfilet in kleine stukjes
  • Maak een marinade van 2 geperste teentjes knoflook, geperste gember, een rode peper, scheutje vissaus, beetje olijfolie en het sap van 1 limoen.
  • Meng de kipfilet met de marinade en laat dit zo lang mogelijk intrekken. Liefst een paar uur van te voren 
  • Bak de cashewnoten even in de koekenpan en leg deze apart
  • Wok de kipfilet
  • Als de kip bijna gaar is voeg dan de gesneden paksoi, paprika, taugé en peultjes toe
  • Wok alles tot het beetgaar is. 
  • Kook de noedels volgens verpakking
  • Doe de noedels samen met de roerbak op een bord en maak af met flink wat koriander en cashewnoten 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: