Ingrediënten voor 2 personen:
- zilvervlies rijstnoedels
- stukje gember ( ongeveer 1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- vissaus
- extra vierge olijfolie
- koriander
- 1 rode paprika
- 150 gram taugé
- paksoi
- ongezouten en ongebrande cashewnoten
- 150 gram kipfilet
- 200 gram peultjes
- 1 limoen
Bereidingswijze:
- Snijd de kipfilet in kleine stukjes
- Maak een marinade van 2 geperste teentjes knoflook, geperste gember, een rode peper, scheutje vissaus, beetje olijfolie en het sap van 1 limoen.
- Meng de kipfilet met de marinade en laat dit zo lang mogelijk intrekken. Liefst een paar uur van te voren
- Bak de cashewnoten even in de koekenpan en leg deze apart
- Wok de kipfilet
- Als de kip bijna gaar is voeg dan de gesneden paksoi, paprika, taugé en peultjes toe
- Wok alles tot het beetgaar is.
- Kook de noedels volgens verpakking
- Doe de noedels samen met de roerbak op een bord en maak af met flink wat koriander en cashewnoten
Geef een reactie