Pasta met truffel

truffel

Ingrediënten:
– 75 gram speltpasta of glutenvrije pasta
– ½ bakje champignons
– verse truffel of truffelolie naar smaak (ik doe altijd 1 eetlepel olie)
– 75 gram kipfilet
– 1 teentje knoflook
– 2 eetlepels creme fraiche
– ½ courgette
– ½ paprika
– 1 ui
– verse peterselie
– 5 walnoten

– kook de pasta volgens verpakking
– snij de kipfilet in stukjes en wok deze in de extra vierge olijfolie
– voeg de champignons toe met een teentje knoflook en de ui
– voeg de fijn gesneden paprika en courgette toe
– voeg 2 eetlepels creme fraiche toe met 2 druppels truffel
– Schep de pasta er door heen
– naar smaak kan je er nog een beetje zout en peper overheen doen
– garneer met wat peterselie en 5 walnoten in stukjes

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: