Laat mij jou helpen met het creëren van jouw eigen 80/20 lifestyle

Tijdens het persoonlijke traject ben ik er voor jou! Ik ga jou helpen met bereiken van jouw doelen. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij meer energie krijgt, lekkerder in je vel gaat zitten, klachten verdwijnen, jij jouw streefgewicht gaat behalen en je kennis van voeding voldoende is om zelf een gezonde lifestyle te kunnen creëren. Hierdoor kan jij na afloop van het traject het ook volhouden, waardoor je gewichtsverlies behoud en het wel bekende jojo effect voorkomt. 


Herkenbaar?

Klachten

Wil jij:


Mijn werkwijze

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen, doelen en klachten. Dit doen we aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Daarnaast staan we stil bij jouw huidige voedingspatroon, die we inzichtelijk gaan maken door een eetdagboek bij te houden.

Consulten

In de consulten bespreken we jou voortgang. Na het 1ste consult ontvang je van mij een persoonlijk plan met daarin voedings-, suppletie- en lifestyleadvies.
Ook ontvang je extra feedback op jouw voedingspatroon. Daarnaast heb je de mogelijkheden om al jou vragen te stellen.

Eindgesprek

Hierin bespreken we hoe je ervoor staat en of je doelen zijn behaald. Daarnaast kijken we naar jou klachten en de verbetering hiervan. .  Tijdens het hele traject kan je mijn mailen of whatsappen met vragen. 

Voortgangsgesprek

2 maanden na afloop van het traject hebben we nog een gesprek. Zo kunnen we bespreken hoe het gegaan is zonder mijn hulp. In dit gesprek kijken we ook of er nog extra begeleiding nodig is.

Aan het einde van jouw traject heb je dit bereikt

Persoonlijke coaching

300
 • 2 maanden lang ga ik jou persoonlijk begeleiden
 • (Online) intake gesprek van 60 minuten d.m.v. een analyse en voedingsdagboek
 • 1 (online) consult van 40 minuten
 • 2 online consulten van 20 minuten
 • e-book "Ontwikkel je eigen 80/20 lifestyle t.w.v. 9,95
 • Persoonlijk plan met voedings-, suppletie- en lifestyleadvies
 • Dagelijks de mogelijkheid tot het stellen van al jouw vragen via whatsapp of e-mail
 • Online eindgesprek van 20 minuten
 • Online voortgangsgesprek van 20 minuten. Deze vind plaats 2 maanden na afronden van het traject
 • De kosten zijn inclusief administratietijd, uitwerken en opstellen van het persoonlijke plan.
 • 15% korting op alle supplementen

Extra online consult

20
 • Wil ja na afloop van het traject nog langer begeleiding? Dit kan met een online los consult.

  Een online los consult is 20 minuten

Bloedtest coachingstraject

165
 • Wil je bij een persoonlijk coachingstraject een bloedtest, dan kan je deze bijboeken.

Andere wensen?
Laat het mij dan even weten zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing. 

 

Je kunt dan een e-mail sturen naar:
marloes@80procentpuur.nl

Dit zeggen andere

Ik heb een super positieve ervaring gehad met 80procentpuur! Een prettige aanpak door te kijken naar wat je zelf eet en wat je beter kan vervangen door andere producten. Ik dacht dat ik zelf wel wist hoe je gezond moest eten, want we weten toch allemaal dat chips niet goed voor je is?! Maar ik ben er achter gekomen dat er heel veel producten zijn waarvan ik dacht dat het gezond was, wat dan helemaal niet zo bleek te zijn. In 6 weken ben ik 6 kg afgevallen, dus het heeft ook zeker effect. Door de balans van het wel in het weekend eten en drinken wat ik lekker vind (lees: wijn) heb ik het goed kunnen volhouden en blijf ik ook zeker 80procentpuur eten. Ik heb veel minder last van kwaaltjes als buikpijn, voel me zekerder en veel energieker. Mijn traject is nu voorbij, maar ik blijf zeker zo doorgaan met mijn nieuwe healthy lifestyle. Ik heb ook de handvaten om dit zelf door te zetten. .
Floor
Mijn ervaring met Marloes en haar 80/20 lifestyle is echt super. Ik had zo'n beetje alle diëten al gevolgd maar verviel telkens weer in oude patronen. Ik wilde niet meer op dieet en zocht een methode die blijvend kon werken. Ik kwam de methode van Marloes tegen en heb meteen informatie aangevraagd. Marloes belde me en we hadden een fijn gesprek ik had er meteen vertrouwen in. Je krijgt voordat je begint de informatie die je nodig hebt en tijdens het aanpassen van je lifestyle kan je terecht bij Marloes voor vragen. Ze gaf me veel vertrouwen, en kundige adviezen. Ik zou iedereen aanraden om deze methode ook te gaan volgen, ik voel me er heel goed bij. Mijn buikpijn is weg, mijn dipjes zijn verdwenen en heb er veel energie voor terug gekregen. Gezonde voeding doet meer met je lichaam en geest dan dat we ons soms beseffen. Ik ben blij dat ik dit traject ben in gegaan.
Therese
Ik heb het 12 weken programma bij Marloes gevolgd en ik ben blij verrast! In het begin was ik sceptisch, weer een nieuw dieet! Maar zoals marloes zelf zegt, dit is geen dieet en dat klopt. Het is echt een nieuwe manier van eten die je jezelf aanleert. Je doet dit ook echt zelf doordat Marloes je zelf laat nadenken over wat een betere keuze zou zijn. Je krijgt geen eetschema op een presenteerblaadje, dit vond ik in het begin erg lastig maar is goed voor me geweest om er zelf bewust over na te denken. Soms heb ik nog wel eens moeite met het bedenken van een nieuwe maaltijd, maar dat zit hem dan vaak in de saus of marinade bedenken. Gelukkig hebben wij met alle deelnemers van de 12 weken programma een groepsapp en kunnen we daar af en toe nog onze vragen in stellen en ideeën delen, zo helpen we elkaar nog. De 80/20 regel werkt voor mij heel goed, hierdoor is het gewoon heel goed vol te houden, als je na die 20% maar weer terug stapt naar je gezonde levensstijl, dan kan je af en toe best een wijntje of een taartje eten 😉 Marloes, ontzettend bedankt!.
Cynthia

Delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...

Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: