programma "DE nieuwe leefstijl"

Lieve jij, 

Welkom bij het programma “De nieuwe leefstijl”. 

Dit programma duurt 10 weken. Op deze pagina vind je alle video’s, werkboek, opdrachten en meditaties per week. 

Ik wil je adviseren om elke week 1 video te bekijken en de bijbehorende opdrachten/ meditaties te doen.

Elke 2 weken is er een live webinar waarin jij al je vragen kunt stellen. Kan je er een keer niet bij zijn? Alles is terug te kijken. Je kan je vragen dan mailen naar marloes@80procentpuur.nl en ik zal je vraag in het webinar beantwoorden. 

 

Liefs Marloes

Data live sessie:

12/1 11.00 uur 
31/1 16.00 uur 
9/2 11.00 uur 
28/2 16.00 uur
16/3 11.00 uur 
28/3 16.00 uur 

Les 1: Leren luisteren naar je lichaam

In deze les gaan we stilstaan bij de signalen van je lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen en hoe gezond is jouw lichaam? En hoe kun je de boodschap vertalen naar een concrete actie.

Les 2: Manifesteren van jouw doelen

Wat is manifesteren? En hoe kan het voor je werken i.p.v. tegen je? We gaan intenties maken, wat zijn jouw doelen? Door middel van affirmaties en visualisaties gaan we deze behalen.

Les 3: Patronen doorbreken

De sleutel voor succes is om eerst te achterhalen waar de gewoonte vandaan komt en wat het jou nu geeft. In deze les ga ik jou helpen om het zelfde gevoel te kunnen behouden maar dan met een andere gezonde gewoonte.

Les 4: Meditatie

We gaan met elkaar een prachtige meditatie doen die jou gaat helpen om contact te maken met jezelf. Hierdoor krijg je inzicht in de onderliggende oorzaak van jou "probleem". Waarom eet je te veel? Waarom kan je geen nee zeggen tegen eten?

Les 5: Rituelen

Als we leven met aandacht horen daar rituelen bij. Ze helpen ons om wat tijd voor ons zelf vrij te maken, stil te staan en te voelen wat we echt nodig hebben. Ik ga jou helpen om een paar rituelen in je dagelijkse leven toe te passen waar je super veel aan gaat hebben.

Les 6: Lichter leven

Ik ga jou helpen om lichter en opgeruimder te leven. Wat voed jouw lichaam en je geest? En wat geeft het alleen maar meer stress en onrust? Wist je bijvoorbeeld dat je door suiker een opgejaagd en moe gevoel krijgt?

Les 7: Vrouwenklachten

Veel vrouwen hebben last van klachten zoals Acne, PMS, schimmelinfecties, depressie , hormonale migraine, menstruatiepijn of cellulitis. We gaan stil staan bij de klachten die jij ervaart en hiervoor gaan we een stappenplan maken om deze klachten op te lossen.

Les 8: Slaap je slank en gezond

's nachts herstellen we van een drukke dag. Op het moment dat we niet genoeg of goed genoeg slapen kan ons lichaam niet herstellen en ontstaan er klachten op de lange termijn. Hoe kan je zorgen voor een goede nachtrust en waarom is het zo belangrijk?

Les 9: Eten volgens de natuur

Doe jij diesel in jouw benzine auto? Nee... we zorgen vaak beter voor onze auto dan ons lichaam. We stoppen het de hele dag door vol met van alles wat niks meer met eten te maken heeft. Ik ga jou helpen hoe je jouw eetpatroon kunt herstellen en wat nu voeding is i.p.v. vulling

Les 10: Rust in je hoofd is rust in je lijf

Hoe gaan we zorgen voor rust in je hoofd? We zijn de hele dag druk en moeten en willen van alles. Maar als je de informatie in je hoofd niet eens kan verwerken dan kan je je eten ook niet goed verteren, met allemaal klachten als gevolg. In deze les gaan we rust creëren in je hoofd.