Spreker

Ik vind het fijn om kennis te delen. Mensen iets bij te kunnen brengen en te inspireren.

 

Want een goede gezondheid, meer energie en lekker in je vel zitten is voor iedereen mogelijk mits je de juiste tools en kennis krijgt. En deze tools deel in in mijn lezingen. Hele concrete en praktische tips voor meer energie en om je vitaler te voelen.

 

Ik spreek ook voor bedrijven. Want een gezonde werknemer betekent in de praktijk een fittere werknemer die productiever is en minder vaak langdurig ziek is.

 

Medewerkers die bevlogen, vitaal, energiek en toegewijd zijn zullen zich minder snel ziek melden of naar een andere werkgever gaan. Wat weer zorgt voor een verhoogde productiviteit en kostenbesparing door lagere verzuimkosten. 

 

Investeren in vitaliteit loont dus omdat het geld bespaart en productiviteit verhoogd. 

Over mij

Mijn naam is Marloes Jobse en ik ben Vitaliteitscoach, orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige.

 

Ik begeleid bedrijven bij leefstijl- en vitaliteitstrajecten. Zo kijken we naar duurzame inzetbaarheid van personeel. En daaronder valt werkvermogen, fysieke en mentale gezondheid en employability.

 

Samen kijken we hoe we het ziekteverzuim kunnen terugdringen en hoe er beter omstandigheden voor werknemers gecreëerd kunnen worden.
Het uitgangspunt hiervan is preventie.
We kijken naar de pijlers Stress, emotiemanagement, de invloed van leefstijl, vitaliteitsbeleid binnen de organisatie en verandermanagement.

Wil jij weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en dan neem ik contact met je op.