Vegetarische Pasta

Ingrediënten voor 6 personen:
– keltisch zeezout
– handje verse basilicum
– handje verse peterselie
– theelepel Italiaanse kruiden
– theelepel paprika poeder
– handje oregano
– 2 teentjes knoflook
– 2 rode uien
– 1 courgette
– 2 witte uiten
– 2 rode paprika’s
– 2 geraspte wortels
– 4 stengels bleekselderij
– 2 blikjes tomatenblokjes
– 1 pakje tomatenpuree (zonder toevoegingen)
– snufje peper
– 15 olijven
– 1/2 bouillon blokje
– glutenvrije pasta (75 gram per persoon)

Bereidingswijze:
– kook de pasta volgens de verpakking
– snij de uien, courgette, bleekselderij en paprika in stukjes
– doe een flinke scheut extra vierge olijfolie in een pan en fruit daarin de uien samen met de 2 teentjes knoflook (fijn gemaakt in een knoflookpers)
– laat dit even pruttelen en roer af en toe door, hierdoor worden de uien wat zoeter
– voeg de overige groente toe samen met de tomatenblokjes en de puree
– voeg de kruiden en het 1/2 bouillonblokje toe en laat alles 15 minuten pruttelen
– schep de pasta op en bord en schep er 2 scheppen saus over.
– lekker met een beetje geraspte pecorino kaas

Tip: De saus kan je invriezen, dit scheelt weer een keer koken 🙂

 

 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: