Wortelcake

Ingrediënten: 

  • 300 gram geraspte wortel 
  • 4 eieren 
  • 200 gram kokosbloesemsuiker
  • 100 gram walnoten 
  • 200 gram speltmeel 
  • 5 theelepels bakpoeder
  • 2 theelepels kaneel
  • 50 gram rozijnen 
  • 200 ml extra vierge olijfolie 

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden 
  • Doe een vel bakpapier in een cakevorm 
  • Pak een beslagkom en doe hierin de suiker, snuf zout en de eieren 
  • Gebruik een mixer om er een gladde massa van te maken 
  • Voeg daarna de olijfolie toe en mix dit er kort doorheen 
  • Doe daarna het meel, kaneel en het bakpoeder toe en mix het geheel tot een glas beslag
  • Hak de noten fijn en doe dit samen met de wortel en rozijnen bij het beslag en roer dit er met een lepel doorheen 
  • Doe alles in de cakevorm en zet het voor 45 minuten in de oven 

 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: