Zalmtartaar met truffel

zalm loes

De onderstaande hoeveelheid is voor een voorgerecht voor 2 personen.

Ingrediënten:
– 100 gram zalmsnippers
– 2 eetlepels mayonaise
– truffelolie
– 1/2 appel
– 1/2 sjalotje
– 1/2 limoen
– dille
– 1/2 avocado

Bereidingswijze:
– meng de mayonaise met een theelepel dille en een scheutje truffelolie
– meng de mayonaise met de zalm
– snijd het sjalotje, de appel en de avocado in hele kleine stukjes en doe dit in een apart bakje. Doe het sap van een halve limoen erdoor.
– neem een ring waarmee je mooie ronde vormpjes kan maken
– doe hierin een laagje van het groene mengsel
– doe hierover het zalmmengsel

 

Geef een reactie

Wil jij afvallen en van je klachten afkomen?

In mijn e-book deel ik mijn 10 succes tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

Wil jij afvallen en van jouw klachten afkomen?

In mijn gratis e-book deel ik mijn 10 gouden tips met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: