Zalmtartaar met truffel

zalm loes

De onderstaande hoeveelheid is voor een voorgerecht voor 2 personen.

Ingrediënten:
– 100 gram zalmsnippers
– 2 eetlepels mayonaise
– truffelolie
– 1/2 appel
– 1/2 sjalotje
– 1/2 limoen
– dille
– 1/2 avocado

Bereidingswijze:
– meng de mayonaise met een theelepel dille en een scheutje truffelolie
– meng de mayonaise met de zalm
– snijd het sjalotje, de appel en de avocado in hele kleine stukjes en doe dit in een apart bakje. Doe het sap van een halve limoen erdoor.
– neem een ring waarmee je mooie ronde vormpjes kan maken
– doe hierin een laagje van het groene mengsel
– doe hierover het zalmmengsel

 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: