Leer hoe jij jouw bloedsuikerspiegel stabiel houdt

Veel klachten ontstaan door een instabiele bloedsuikerspiegel

Krijg grip op jouw klachten

Herkenbaar?

Ons glucosemetabolisme of wel de suikerstofwisseling is een fantastische systeem. Het zorgt ervoor dat onze bloedsuikerspiegel altijd op peil blijft en dat de cellen voldoende energie kunnen aanmaken. Alleen wanneer dit systeem niet goed werkt, kan de bloedsuikerspiegel te sterk dalen na een maaltijd, te lang verhoogd blijven of te veel schommelen. 
Een belangrijk hormoon in de proces is insuline. Bij een gebrek aan insuline, te veel insuline of een slechte werking van insuline ontstaan er problemen met de bloedsuikerspiegel. 

 

Een ontregelde bloedsuikerspiegel kan door verschillende oorzaken komen.

 

Gevolgen

Als we te lang een onstabiele bloedsuikerspiegel hebben kan dit op de lange termijn leiden tot uiteenlopende klachten. 

€97

De cursus #stabielebloedsuikerspiegel

De cursus waarin jij leert hoe jij jouw bloedsuiker stabiel houdt. Zeg gedag tegen moodswings, vermoeidheid, cravings, gewichtstoename, honger en slaapproblemen. 

 

Na het volgen van deze cursus weet jij precies wat je moet doen ter voorkoming van klachten zoals puistjes, acne, rimpels, pcos, darmproblemen, een verzwakt immuunsysteem, ziektes en hoe jij WEL kunt afvallen. 

De Inhoud van de modules

glucose

Module 1: Glucose

Glucose is een ander woord voor suiker. Deze module leert jou wat glucose is, hoe het werkt en wat het doet in jouw lichaam. 
Ik leg je uit waar het inzit en waarom het zo verslavend is. 

Module 2: Pieken & Dalen

Hoe werkt nu eigenlijk de omzetting van glucose en waarom kan dit zorgen voor een onstabiele bloedsuikerspiegel? In deze module ga ik jou daar alles over vertellen

Module 3: Klachten

Een ontregelde bloedsuikerspiegel kan voor een heel scala aan klachten zorgen. Denk hierbij aan huidproblemen, vermoeidheid, niet kunnen afvallen, PCOS, slapeloosheid en altijd maar honger hebben. 

Module 4: Stabiele bloedsuikerspiegel

Hoe kun je zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel?  

Module 5: In de praktijk

Hoe kun je alle tips en adviezen nu in de praktijk brengen? Ik ga je helpen met hele concrete voorbeelden en praktische tips. 

Je krijgt ook nog leuke bonussen

Cravings en altijd maar honger hebben, zit niet tussen je oren.

Het wordt veroorzaakt door je bloedsuikerspiegel die op en neer schommelt.

Dit zit er allemaal bij

Vond je het niks? 100% geld terug

Deze cursus is zo waardevol dat ik jou durft te beloven dat als jij er geen tips, tricks of informatie uit haalt je met 14 dagen, je aankoopgeld terug krijgt.