EMB BLOEDTEST

Heb jij regelmatig last van klachten, maar weet je niet waar het door komt? Met de EMB- bloedtest kunnen we dit inzichtelijk maken
Een tekort aan vitamine & mineralen kan bijvoorbeeld lijden tot chronische vermoeidheid. Een voedingsintolerantie, schimmel of bacterie kan zorgen voor darmklachten zoals obstipatie, buikpijn, opgezette buik of diaree. Lukt het maar niet om af te vallen? Dan kan dit komen door een hormonale disbalans
Allemaal oorzaken die de EMB-bloedtest inzichtelijk maakt. Je krijgt een uitgebreide uitslag (14 pagina’s) waarin alle tekorten, een eventuele disbalans, overschotten, blokkades en intoleranties staan. Aangevuld met een persoonlijk opgesteld plan.  

Regelmatig last van klachten?

Met de EMB test kunnen we de oorzaak hiervan inzichtelijk maken.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infectie aan het licht brengen. Uit het bloed kan echter veel meer informatie gehaald worden.

De bloedtest gebeurd d.m.v. bioresonantie. Dit betekent dat er op trillingsniveau wordt gekeken. Bij ziekte of onbalans in het lichaam is de trilling verstoord. Hierdoor kun je inzicht krijgen welke organen/ meridianen zijn ontregeld en welke voeding hiervoor verantwoordelijk is.

Meten is weten

Voor wie is deze test geschikt?

Ik ben in oktober met Marloes begonnen en we zijn meteen vliegend van start gegaan! Marloes was snel beschikbaar, deed uitgebreid onderzoek naar mijn klachten en vroeg mijn klachten goed uit. Na het opstellen van haar allesomvattende behandelingsplan voor mij lichtte ze deze mondeling goed toe, stelde ze samen met mij een stapsgewijs plan van aanpak op en zorgde ze voor een snelle levering van mijn supplementen. Mijn menstruatiecyclus was voorheen gemiddeld 40 dagen, maar de eerste keer nadat ik met met Marloes aan de slag was gegaan was ik na 35 dagen al ongesteld en dit keer ben ik zelfs na 30 dagen alweer ongesteld! 🥳 Ik ben hartstikke trots op mijzelf, maar ik ben Marloes minstens net zo dankbaar voor de hulp die zij mij daarin geboden heeft. Zonder haar was het me niet gelukt 😉 Ik hoop dat het zo goed blijft gaan en ik ben blij dat Marloes met mij ook wil kijken naar een leefstijl waarin ik niet blijvend een groot aantal supplementen hoef te blijven gebruiken 🤗

Anouk

Welke verstoringen kunnen worden aangetoond met de test?

Elk jaar laat je jouw auto keuren voor de apk, maar doe jij ook elk jaar een gezondheidscheck voor jouw lichaam?

Het resultaat

Met alleen de test komen we er niet

De test is werkelijk fantastisch. Je ziet precies waar jouw tekorten/disbalans zit en wat er moet gebeuren om dit te verbeteren. 

Maar hier begint het pas. Tussen weten en doen zit een mega groot gat. Daarom bied ik deze test dus ook niet los aan, simpel omdat het dan 0 waarde heeft. 

Ik wil jou heel graag helpen, maar alleen als je er ook resultaat mee gaat halen. Daarom bied ik de EMB test alleen aan i.c.m. een 1:1 traject van 8 weken. 

Want in deze weken gaan we dat gat dichter maken zodat je ook echt de maximale resultaten gaat behalen. 

Per maand

3 maandelijkse betalingen
444
 • 8 weeks transformatietraject om jouw gezonde leefstijl te gaan ownen
 • Modules incl. opdrachten om meer energie te krijgen en lekkerder in je vel te zitten
 • 1:1 coaching opmaat. 1 Deep dive sessie en 2 consulten (in de praktijk of via zoom)
 • whatsapp coaching
 • Persoonlijk master plan
 • EMB bloedtest

Betaal in 1 keer

+ Bonus
1199
 • 8 weeks transformatietraject om jouw gezonde leefstijl te gaan ownen
 • Modules incl. opdrachten om meer energie te krijgen en lekkerder in je vel te zitten
 • 1:1 coaching opmaat. 1 Deep dive sessie en 2 consulten (in de praktijk of via zoom)
 • whatsapp coaching
 • Persoonlijk master plan
 • EMB bloedtest

FAQ

Het traject is 8 weken. De tijd die je er wekelijks mee kwijt ben is tussen de 1-2 uur.

Hou er rekening mee dat veranderen in het begin energie kost, maar uiteindelijk gaat dit je energie opleveren

De consulten kunnen vergoed worden door de aanvullende verzekering. Je hoeft dus geen eigen risico te betalen. Wil je weten wat jij vergoed krijgt? Stuur me gerust een berichtje en dan kijk ik met je mee.

Dat snap ik heel goed, we vinden het vaak lastig om geld aan ons zelf uit te geven en jezelf een gezonde leefstijl te gunnen. Maar aan de andere kant geven we gemakkelijk geld uit als het gaat om kleding, spullen en etentjes.

Maak eens een afweging. Wat kost het je nu aan energie en frustratie omdat je niet lekker in je vel zit? Is dat niet de hele wereld waard? De keuze is natuurlijk aan jou, doe wat goed voelt.

Wat je uit dit traject haalt is aan jou. Als jij je 100% inzet en aan de slag gaat met de modules en opdrachten dan kan het niet anders dan dat je resultaten gaat ervaren.

" Ik heb een EMB-test gedaan bij Marloes van 80 procent puur. De reden hiervan is dat ik graag een APK-tje wilde uitvoeren. Geld uitgeven aan voeding en supplementen etc kan ik als de beste, maar wat is nu juist? Ik was oprecht positief verrast door de test (die je niet/nauwelijks voelt!). De vragen doen je iets meer nadenken dan dat je regulier jezelf zou afvragen. Zo dacht ik geen klachten te hebben en toch zat er her en der wel iets wat anders kan. De test zelf was dus een fluitje van een cent en de vragen waren makkelijk te beantwoorden. Op naar de uitslag! Oei er kwamen toch iets meer dingen uit dan gedacht. Gelukkig kreeg ik hier duidelijke uitleg over en hoefde ik niet direct door naar het ziekenhuis 😉 Door hier en daar wat aanpassingen toe te passen in mijn voedingspatroon/leefstijl en wat extra hulpmiddelen ter ondersteuning kan ik er weer helemaal tegenaan. De hulpmiddelen zijn korte termijn zodat ik op lange termijn gezond door kan zonder dat ik mijn leven rigoureus hoef om te gooien. Kortom: ik raad zo'n "APK-tje" iedereen aan. Waarom wel voor je auto en jezelf vergeten? De test zelf is easy en snel. Uitslag was keurig op maat uitgewerkt én de uitleg over hoe IK dit kan toepassen in mijn leven vond ik erg fijn. Geen algemene informatie, maar een advies zoals je mag verwachten van een persoonlijke test. Vergeleken bij anderen die dit aanbieden geloof ik dat Marloes hierin onderscheidend is. Het is ook nog eens gezellig en ik voelde me op mijn gemak. "
S.
" Mijn man en ik hebben bij Marloes een EMB bloedtest gedaan nadat we een fijn intake gesprek hadden gehad. Marloes neemt de tijd voor je en geeft direct al eerste adviezen. Dit geeft direct vertrouwen en alhoewel mijn man bang is voor naalden prikte Marloes met zorg. De uitslagen waren er best snel en bevestigde onze klachten. In een persoonlijk gesprek heeft Marloes de testuitslagen besproken en de voedingsadviezen ook nog eens naar ons toe gemaild .Fijn was de uitleg over de voedingssupplementen en wat ze doen en nog belangrijker wat ze niet doen als je daar te korten in hebt. We zullen ons voedingspatroon moeten aan passen maar zoals Marloes ook aangeeft je mag best een keertje iets nemen wat je heel lekker vindt anders houdt je het niet vol dat is haar 80/20% methode. Maar in het begin moet je even streng zijn. Wat ik vooral fijn vindt van Marloes is dat ik mijn vragen durf te stellen en altijd en vriendelijk antwoord krijg maar vooral ervaar dat ze echt kennis van zaken heeft en mij ook geadviseerd heeft naar de huisarts te gaan om daar te bespreken of ik met een bepaald medicijn zou kunnen afbouwen. Dit heb ik gedaan en op dit moment zit ik op de helft van de dosering zonder dat ik klachten ervaar. Dat is toch geweldig dus ik zou je uit eigen ervaring aanraden om Marloes in de arm te nemen als je een gezondere levensstijl wilt aangaan. "
H.
Marloes is een oud collega van mij. Zodoende volg ik haar account geruime tijd op Instagram. Gezonde voeding heeft mijn interesse en omdat ik ook klachten ervaar, heb ik het coachingtraject van 80procentpuur gevolgd en de EMB bloedtest gedaan. Ik had al langere tijd last van een opgezette buik, obstipatie, vermoeidheid etc. De bloedtest bevestigde een aantal vermoedens, maar gaf ook onverwachte uitkomsten. Ik pas mijn voeding en lifestyle nu aan naar aanleiding van de resultaten van het traject en de test. Ook gebruik ik momenteel de supplementen op advies van Marloes. Ik ben zeer positief over haar traject. Dit heeft mij veel handvaten gegeven om bewuster met voeding om te gaan. Ik merk al enige verbetering en hoop dit nog verder te verbeteren door de adviezen van Marloes duurzaam toe te passen. Pure, onbewerkte voeding conform de 80-20 methode is hierin de sleutel tot succes. Ik kan het traject en de test een ieder aanraden die meer inzicht wil krijgen in gezonde voeding en leefstijl en om diverse klachten te verhelpen en te verminderen.
B.

Disclaimer

De hiervoor beschreven testmethode als zodanig is niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt ook niet het reguliere bloedonderzoek. De adviezen die hieruit voortvloeien hebben een energetische en/of holistische insteek en kunnen niet 1 op 1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. De uitkomsten van deze onderzoeksmethode hebben voor de geschoolde therapeut echter een meerwaarde voor zijn of haar praktijk. Deze onderzoeksmethode heeft namelijk zijn sporen verdiend door de resultaten bij patiënten na het door hen opvolgen van de (mede) o.b.v. de uitkomsten van de bloedtest gebaseerde adviezen. Wij horen terug van de aangesloten therapeuten dat ongeveer 80% van de patiënten verbetering opmerkt; patiënten herkennen zich ook vaak in de uitslag. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd, bijvoorbeeld een b12 supplement bij een b12 deficiëntie of ijzer tabletten bij een wat te lage ijzerstatus. Regulier kunnen deze waardes normaal gevonden worden terwijl de EMB test duidelijk een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met toestemming van de cliënt. Deze vallen onder “natuurgeneeswijzen” en vervangen niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg.


SOHF, zd