Herkenbaar?

Wil jij:

"Super leerzame cursus waar je leert wat gezond eten is, in korte tijd krijg je veel informatie wat je gelijk kan toepassen! Voor mij is duidelijk zichtbaar geworden wat een gezonde keus is en wat je beter kan laten! Heerlijke recepten, en genoeg variatie! De 80/20 methode is dan ook de manier voor mij, ik zou niet altijd gezond kunnen en willen eten!"
Romée

Hoe werkt het?

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten en aan de slag te gaan met jouw gezondheid? 
Meld je dan nu aan voor deze online training. De cursus bestaat uit 8 video’s en een werkboek, deze  kan je volledig op jouw eigen tempo volgen. 

Na je aanmelding ontvang je een e-mail met daarin de informatie over het instagram account waarop je de cursus kunt volgen. Het is dus wel van belang dat je een instagram account hebt. 

 

Onderwerpen van de Modules

Waar gaan we het nog meer over hebben?

Ik vond de cursus erg leerzaam! Fijn om het nu ook als boekwerk te hebben zodat ik het rustig kan terug lezen en recepten kan toevoegen. Ik heb nog echt veel tijd nodig om het te kunnen toepassen want het is werkelijk totaal anders dan hoe ik nu eet. Ik ben opgegroeid met de schijf van vijf. Brood als ontbijt en lunch en aardappels /groenten /vlees als diner. Wat ik nu al doe is kleine veranderingen in m'n eetpatroon. Kwark of havermout ipv alleen maar brood Kruidenthee ipv zwarte thee Water ipv limonade Olijfolie ipv vloeibare bak en braad En zo zijn er nog wel meer kleine stapjes te noemen. Ik ga met jouw recepten aan de slag en blijf je volgen op insta voor nog meer tips! Bedankt voor deze cursus, heel duidelijk.
Annuska
Ik vond de cursus leerzaam en leuk om zo via insta te volgen. Ik vond ook dat je het heel goed deed in de live Q&A. Alle vragen van de deelnemers zijn uitgebreid beantwoord. Super goed. Ook fijn dat we deze nog eens kunnen bekijken tot eind deze maand. Geldt ook voor de dagelijkse modules (stories) die je hebt opgeslagen. Fijn om nog eens te kunnen bekijken op een rustiger moment. Ook het werkboek met de recepten is een fijn naslagwerk. Ik heb nu een betere basis kennis over gezonde keuzes/producten. Afwisselen / drie dagen regel is belangrijk. Het is geen dieet. Geef je zelf de ruimte om te veranderen.
A.

Waarom deze cursus?