Over

Wie ben ik?

Ik ben Marloes Jobse en coach mensen bij het aanleren van nieuwe gezonde eetgewoontes. Ik werk niet met diëten want vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat die niet werken. Want als dat wel zo was zou jij waarschijnlijk ook niet op mijn pagina een kijkje nemen.

Wat heb je dan aan mij? Ik geef jou inzicht waar je in je huidige situatie de meeste winst kunt boeken. Vervolgens laat ik jou zelf kiezen wat je wel en niet eet. Tijdens de coachingsgesprekken ga ik jou leren hoe je deze keuzes het beste kunt maken. De gesprekken kan jij gewoon vanuit huis doen op een moment dat dit voor jou uitkomt

Voeding is een van mijn grote passies. Ik denk dat ik inmiddels elk “dieet” boek wel gelezen heb. Na het volgen van verschillende lezingen, opleidingen en cursussen kan ik je vertellen dat de meeste diëten niet de oplossing zijn voor een gezond leven. Vaak bestaan deze diëten namelijk uit producten met weinig calorieën, maar missen zij de goede voedingstoffen.

Ik geloof dat we allemaal gezond kunnen eten en daarnaast ook nog kunnen genieten. Als dat niet zou kunnen is het eigenlijk ook niet vol te houden. Graag wil ik jou hierbij helpen.
Met als doel dat jij straks een gezonde basis hebt, waarbij je heel goed weet hoe je de balans moet houden tussen gezond leven en genieten van het leven.

Wat vind je verder op mijn site?
Ik wil graag mijn opgedane kennis en ervaring met jullie delen. Dit doe ik door het schrijven van blogs en het delen van heerlijke recepten.
Voor 80% gezond en voor 20% soms iets minder gezond, want dat is waar ik in geloof. Gezond leven is belangrijk, maar genieten van het leven net zo. En dan mag je best af en toe cheaten.

Studies en cursussen
Ik ben gewichtsconsulente en heb de opleiding orthomoleculaire voeding voor volwassenen en kinderen gevolgd. Omdat ik het belangrijk vind om onafhankelijk te zijn en te kunnen schrijven wat ik wil heb ik ervoor gekozen om me niet aan te sluiten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Instagram
Facebook