#jelichaaminbalans

#Jelichaaminbalans

Ben jij er klaar voor om lichaam & geest met elkaar te verbinden?

Afvallen begint in je mind. Hoe denk je over jezelf? Wat is je mindset over eten? 
Hoe jij tegen jezelf praat en hoe je denkt is van invloed op je gewicht, je geluk en je gezondheid.

Alles wat je denkt is van invloed op hoe jij je voelt. En alles wat je voelt is van invloed op je gedrag. 

Alleen je mind doet dit niet alleen, het is onlosmakelijk verbonden met de rest van je lichaam. Je lichaam en geest zijn dus samen verantwoordelijk voor het resultaat. Zonder echt contact te maken met je lichaam zal je nooit succesvol afvallen of een gezonder eetpatroon aan kunnen leren. 

" Zorg voor je lichaam, het is de enige plek die je hebt om te leven "
Jim Rohn

Herkenbaar?

Weet jij waarom je doet wat je doet?

We eten vaak met een reden, alleen soms weten we niet goed waar de reden vandaan komt of wat de reden is. Om een verandering te kunnen maken is het daarom belangrijk om inzicht te krijgen in jouw eigen patronen. Te voelen waarom je bepaalde keuzes maakt. Eet jij bijvoorbeeld omdat je moe bent en energie nodig heb? Of omdat je chagrijnig bent en blij wordt van een zak chips. Deze redenen kunnen allemaal verschillend zijn. Alleen in essentie wil iedereen zich blij, gelukkig, slank en gezond voelen. 
We gaan stil staan bij jouw redenen en patronen. Weet je ze niet? Dat maakt niet uit, ik ga jou helpen om ze helder te krijgen. Dit gaan we doen door praktische oefeningen in combinatie met een paar mooie meditaties die jou in contact brengen met je onderbewuste ik. 

Een EMB bloedtest @ Marloes is echt een cadeau voor jezelf. Vanuit deze testresultaat schrijft Marloes een persoonlijk behandelplan, waarin ze voedingsadviezen, supplementen en nog veel meer waardevolle informatie deelt. Het programma ‘lichaam in balans’ is een mooie en krachtige aanvulling op de EMB bloedtest. Ze reikt je heel veel tools aan. Marloes voelt heel goed aan wat je nodig hebt, is flexibel, inspirerend, ondersteunend & liefdevol. Wil jij meer weten over voeding, gezondheid en ontspanning? Neem dan contact op met Marloes. Zij helpt jou jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Thx lieve Marloes

Jolanda

Waar gaan we het over hebben?

Weet waarom je eet

Eet jij omdat je lichaam je verteld dat je honger hebt? Of omdat je gedachteloos iets in je mond stopt? Of misschien eet je wel omdat je moe bent, je verdriet en stress hebt. 
Het is belangrijk om hier onderscheid in te maken, eet je omdat je buik honger heeft of omdat je hart honger heeft?
We worden vaak geleefd door de klok, een overvolle agenda, social media en nemen daardoor nauwelijks meer de tijd om echt te voelen waar we behoefte aan hebben. 
We gebruiken eten als beloning, om ons even goed te voelen of tegen de stress. Maar dit voelt misschien even fijn maar op de lange termijn brengt dit je alleen maar verder af van je doel en word je er niet gelukkiger door. Dit patroon kan je veranderen door inzicht te krijgen in wat je werkelijk nodig hebt

Het programma je lichaam in balans is een echte aanrader! Het geeft je niet alleen inzichten om gezonder te eten, maar ook op andere gebieden zoals slaap en ontspanning om ook daarin beter voor jezelf te zorgen. Dit maakt het een compleet programma! Marloes is erg fijn in het contact en je kan haar alles vragen! De 80/20 regel is erg prettig en maakt dat ik me minder schuldig voel als ik even lekker geniet van iets lekkers. Voor mij is het programma een start om anders te gaan eten en leven, ik voel me er erg goed bij! Bedankt Marloes.

Sky

Wanneer is dit programma voor jou?

De inhoud van de lessen

Les 1: Leren luisteren naar je lichaam

In deze les gaan we stilstaan bij de signalen van je lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen en hoe gezond is jouw lichaam? En hoe kun je de boodschap vertalen naar een concrete actie.

Les 2: Manifesteren van jouw doelen

Wat is manifesteren? En hoe kan het voor je werken i.p.v. tegen je? We gaan intenties maken, wat zijn jouw doelen? Door middel van affirmaties en visualisaties gaan we deze behalen.

Les 3: Patronen doorbreken

De sleutel voor succes is om eerst te achterhalen waar de gewoonte vandaan komt en wat het jou nu geeft. In deze les ga ik jou helpen om het zelfde gevoel te kunnen behouden maar dan met een andere gezonde gewoonte.

Les 4: Leren luisteren naar jouw onderbewuste

We gaan met elkaar een prachtige meditatie doen die jou gaat helpen om contact te maken met jezelf. Hierdoor krijg je inzicht in de onderliggende oorzaak van jou "probleem". Bijvoorbeeld waarom eet je te veel? Waarom kan je geen nee zeggen tegen eten?

Les 5: Rituelen

Als we leven met aandacht horen daar rituelen bij. Ze helpen ons om wat tijd voor ons zelf vrij te maken, stil te staan en te voelen wat we echt nodig hebben. Ik ga jou helpen om een paar rituelen in je dagelijkse leven toe te passen waar je super veel aan gaat hebben.

Les 6: Jouw leefstijl

Leef zoals dit bij JOU past. Wat voed jouw lichaam en je geest? En wat geeft het alleen maar meer stress en onrust? Wist je bijvoorbeeld dat je door suiker een opgejaagd en moe gevoel krijgt?

Les 7: klachten

Veel vrouwen en mannen hebben last van verschillende klachten zoals Acne, PMS, schimmelinfecties, depressie , hormonale migraine, buikklachten, vermoeidheid , menstruatiepijn of cellulitis. We gaan stil staan bij de klachten die jij ervaart en hiervoor gaan we een stappenplan maken om deze klachten op te lossen.

Les 8: Slaap je slank en gezond

's nachts herstellen we van een drukke dag. Op het moment dat we niet genoeg of goed genoeg slapen kan ons lichaam niet herstellen en ontstaan er klachten op de lange termijn. Hoe kan je zorgen voor een goede nachtrust en waarom is het zo belangrijk?

Les 9: Eten volgens de natuur

Doe jij diesel in jouw benzine auto? Nee... we zorgen vaak beter voor onze auto dan ons lichaam. We stoppen het de hele dag door vol met van alles wat niks meer met eten te maken heeft. Ik ga jou helpen hoe je jouw eetpatroon kunt herstellen en wat nu voeding is i.p.v. vulling

Les 10: Rust in je hoofd is rust in je lijf

Hoe gaan we zorgen voor rust in je hoofd? We zijn de hele dag druk en moeten en willen van alles. Maar als je de informatie in je hoofd niet eens kan verwerken dan kan je je eten ook niet goed verteren, met allemaal klachten als gevolg. In deze les gaan we rust creëren in je hoofd.

Whatsapp groep

Je kan ten alle tijden al je vragen stellen in de app. Ik zal deze dan beantwoorden. Zo kunnen andere ook wat van jouw vraag leren. Of vraagt iemand wat waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Live sessies

Tijdens dit programma zijn er 3 live sessies. Dit is de kick-off en een Q&A Tijdens deze sessies is er alle tijd om je vragen te stellen en te delen waar je bijvoorbeeld tegen aan loopt. Naast deze live sessies, ben ik het hele programma via de groepsapp ook bereikbaar voor al jouw vragen.

Ik ben met Marloes in contact gekomen via een webinar over voeding en haar eigen 80-20 methode. Direct had ik een klik met haar als persoon, hoe ze alles praktisch en helder verwoord en na een kennismaking via de telefoon voelde ik meteen dat zijn de juiste persoon is die mij verder kan helpen. Ik wilde niet mer schieten met hagel maar de kern aanpakken, mijn tekorten kwamen dan ook direct in beeld met een EMB-bloedtest en het uitgebreide verslag met tips en adviezen zette mij aan om ook haar online programma als logische vervolg hierop te volgen. Ik heb geleerd wat mijn lichaam nodig heeft om deze lifestyle vol te houden. Op een fijne en praktische manier van etiketten lezen tot hele andere opdrachten en inzichten waar ik zelf nooit van had gedacht dat dit invloed zou hebben op mijn lifestyle. Ik kan nu veel beter keuzes maken en evengoed genieten van voeding, 80-20 staat in mijn geheugen opgeslagen. Ook fijn dat ik altijd een achtervang heb: het 2 weken inspiratie menu en een voorbeeld van detox op z’n tijd die Marloes speciaal heeft gemaakt. Super dankbaar voor alles wat ik heb geleerd in deze 3 maanden en het vertrouwen dat ik dit zelf voort kan zetten. 

Leonie Dekker

Je lichaam in balans transformatie programma

Totale investering: € 555

 

Eenmalig: € 555

3 maandtermijnen: 189

Wanneer: 11 oktober 2022
Duur: 3 maanden

BONUS: 80/20 programma t.w.v. €297
Je krijgt toegang tot de besloten instagram groep van het 80/20 groepsprogramma. In dit programma vind je 12 video’s en een werkboek met super veel informatie en opdrachten. 
De onderwerpen zijn de 80/20 regel, diëten, gewoontes, tussendoortjes, afwisselen, etiketten lezen, bewegen, plannen, 20% gezelligheid, overgewicht als sociaal probleem, aanleren van nieuwe gezonde gewoontes en onverwachte momenten.  

Alle onderwerpen nog even op een rijtje:

veelgestelde vragen

Nee, de live lessen worden gegeven via zoom. En alle vragen kan je stellen in een besloten whatsapp groep. 

De video’s van de 10 lessen vind je op een besloten pagina. 

Alle lessen worden opgeslagen, je kan deze dus op een later moment nog terug kijken

Mocht je het bedrag niet in 1 keer kunnen betalen stuur dan even een mail naar marloes@80procentpuur.nl

Hiervoor vinden we altijd een passende oplossing

Het programma heeft 10 live lessen die verdeeld zijn over 3 maanden.