#jelichaaminbalans

#Jelichaaminbalans

Ben jij er klaar voor om lichaam & geest met elkaar te verbinden?

Afvallen begint in je mind. Hoe denk je over jezelf? Wat is je mindset over eten? 
Hoe jij tegen jezelf praat en hoe je denkt is van invloed op je gewicht, je geluk en je gezondheid.

Alles wat je denkt is van invloed op hoe jij je voelt. En alles wat je voelt is van invloed op je gedrag. 

Alleen je mind doet dit niet alleen, het is onlosmakelijk verbonden met de rest van je lichaam. Je lichaam en geest zijn dus samen verantwoordelijk voor het resultaat. Zonder echt contact te maken met je lichaam zal je nooit succesvol afvallen of een gezonder eetpatroon aan kunnen leren. 

" Zorg voor je lichaam, het is de enige plek die je hebt om te leven "
Jim Rohn

Herkenbaar?

Weet jij waarom je doet wat je doet?

We eten vaak met een reden, alleen soms weten we niet goed waar de reden vandaan komt of wat de reden is. Om een verandering te kunnen maken is het daarom belangrijk om inzicht te krijgen in jouw eigen patronen. Te voelen waarom je bepaalde keuzes maakt. Eet jij bijvoorbeeld omdat je moe bent en energie nodig heb? Of omdat je chagrijnig bent en blij wordt van een zak chips. Deze redenen kunnen allemaal verschillend zijn. Alleen in essentie wil iedereen zich blij, gelukkig, slank en gezond voelen. 
We gaan stil staan bij jouw redenen en patronen. Weet je ze niet? Dat maakt niet uit, ik ga jou helpen om ze helder te krijgen. Dit gaan we doen door praktische oefeningen in combinatie met een paar mooie meditaties die jou in contact brengen met je onderbewuste ik. 

Waar gaan we het over hebben?

Weet waarom je eet

Eet jij omdat je lichaam je verteld dat je honger hebt? Of omdat je gedachteloos iets in je mond stopt? Of misschien eet je wel omdat je moe bent, je verdriet en stress hebt. 
Het is belangrijk om hier onderscheid in te maken, eet je omdat je buik honger heeft of omdat je hart honger heeft?
We worden vaak geleefd door de klok, een overvolle agenda, social media en nemen daardoor nauwelijks meer de tijd om echt te voelen waar we behoefte aan hebben. 
We gebruiken eten als beloning, om ons even goed te voelen of tegen de stress. Maar dit voelt misschien even fijn maar op de lange termijn brengt dit je alleen maar verder af van je doel en word je er niet gelukkiger door. Dit patroon kan je veranderen door inzicht te krijgen in wat je werkelijk nodig hebt

Wanneer is dit programma voor jou?

De inhoud van de lessen

Les 1: Leren luisteren naar je lichaam

In deze les gaan we stilstaan bij de signalen van je lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen en hoe gezond is jouw lichaam? En hoe kun je de boodschap vertalen naar een concrete actie.

Les 2: Manifesteren van jouw doelen

Wat is manifesteren? En hoe kan het voor je werken i.p.v. tegen je? We gaan intenties maken, wat zijn jouw doelen? Door middel van affirmaties en visualisaties gaan we deze behalen.

Les 3: Patronen doorbreken

De sleutel voor succes is om eerst te achterhalen waar de gewoonte vandaan komt en wat het jou nu geeft. In deze les ga ik jou helpen om het zelfde gevoel te kunnen behouden maar dan met een andere gezonde gewoonte.

Les 4: Meditatie

We gaan met elkaar een prachtige meditatie doen die jou gaat helpen om contact te maken met jezelf. Hierdoor krijg je inzicht in de onderliggende oorzaak van jou "probleem". Waarom eet je te veel? Waarom kan je geen nee zeggen tegen eten?

Les 5: Rituelen

Als we leven met aandacht horen daar rituelen bij. Ze helpen ons om wat tijd voor ons zelf vrij te maken, stil te staan en te voelen wat we echt nodig hebben. Ik ga jou helpen om een paar rituelen in je dagelijkse leven toe te passen waar je super veel aan gaat hebben.

Les 6: Lichter leven

Ik ga jou helpen om lichter en opgeruimder te leven. Wat voed jouw lichaam en je geest? En wat geeft het alleen maar meer stress en onrust? Wist je bijvoorbeeld dat je door suiker een opgejaagd en moe gevoel krijgt?

Les 7: Vrouwenklachten

Veel vrouwen hebben last van klachten zoals Acne, PMS, schimmelinfecties, depressie , hormonale migraine, menstruatiepijn of cellulitis. We gaan stil staan bij de klachten die jij ervaart en hiervoor gaan we een stappenplan maken om deze klachten op te lossen.

Les 8: Slaap je slank en gezond

's nachts herstellen we van een drukke dag. Op het moment dat we niet genoeg of goed genoeg slapen kan ons lichaam niet herstellen en ontstaan er klachten op de lange termijn. Hoe kan je zorgen voor een goede nachtrust en waarom is het zo belangrijk?

Les 9: Eten volgens de natuur

Doe jij diesel in jouw benzine auto? Nee... we zorgen vaak beter voor onze auto dan ons lichaam. We stoppen het de hele dag door vol met van alles wat niks meer met eten te maken heeft. Ik ga jou helpen hoe je jouw eetpatroon kunt herstellen en wat nu voeding is i.p.v. vulling

Les 10: Rust in je hoofd is rust in je lijf

Hoe gaan we zorgen voor rust in je hoofd? We zijn de hele dag druk en moeten en willen van alles. Maar als je de informatie in je hoofd niet eens kan verwerken dan kan je je eten ook niet goed verteren, met allemaal klachten als gevolg. In deze les gaan we rust creëren in je hoofd.

Whatsapp groep

Je kan ten alle tijden al je vragen stellen in de app. Ik zal deze dan beantwoorden. Zo kunnen andere ook wat van jouw vraag leren. Of vraagt iemand wat waar je zelf nog niet aan gedacht had.

Meditaties

In verschillende lessen zullen meditaties terug komen. Verschillende soorten meditaties voor rust, ontspanning en om contact te maken met je onderbewuste.

Je lichaam in balans transformatie programma

Ik heb plek voor een beperkt aantal vrouwen, ik wil de groep bewust klein houden om een veilige omgeving te creëren en iedereen voldoende ruimte & aandacht te kunnen geven. 

Totale investering: n.t.b.

Wanneer: 2022 
Duur: 10 weken

BONUS 1: 80/20 programma t.w.v. €297
Je krijgt toegang tot de besloten instagram groep van het 80/20 groepsprogramma. In dit programma vind je 12 video’s en een werkboek met super veel informatie en opdrachten. 
De onderwerpen zijn de 80/20 regel, diëten, gewoontes, tussendoortjes, afwisselen, etiketten lezen, bewegen, plannen, 20% gezelligheid, overgewicht als sociaal probleem, aanleren van nieuwe gezonde gewoontes en onverwachte momenten. 

BONUS 2: Mijn boek “Echt leren eten” t.w.v. €20

BONUS 3: Toegang tot mijn cursus “Een gezonde start” t.w.v. €39 

Wil jij al eerst weten wanneer de deuren voor dit programma weer open gaan? 
Laat dan hieronder jouw gegevens achter en je krijgt een berichtje al je je weer kunt inschrijven. 

Alle onderwerpen nog even op een rijtje:

veelgestelde vragen

Nee, de live lessen worden gegeven via zoom. En alle vragen kan je stellen in een besloten whatsapp groep. 

Alle lessen worden opgeslagen, je kan deze dus op een later moment nog terug kijken

Mocht je het bedrag niet in 1 keer kunnen betalen stuur dan even een mail naar marloes@80procentpuur.nl

Hiervoor vinden we altijd een passende oplossing

Het programma heeft 10 live lessen die verdeeld zijn over 3 maanden.