#jelichaaminbalans

Programma DE nieuwe leefstijl

"Word weer fit & energiek op een relaxte manier"

In 3 maanden tijd ga ik jou helpen om met mijn 80/20 methode weer genoeg energie te hebben, af te vallen en weer lekker in je vel te zitten.

DE nieuwe leefstijl

Lukt het je maar niet om af te vallen? 

Heb je weinig energie? 

Zit je niet lekker in je fel?

Ervaar je klachten en ongemakken? 

Dan is DE nieuwe leefstijl precies wat je nodig hebt. In dit programma ga ik jou alles leren om ervoor te zorgen dat jij gaat afvallen, bakken met energie krijgt en klachten verleden tijd worden. 

In 3 maanden tijd ga ik jou coachen door middel van video’s & opdrachten. En vertel ik jou alles over de 80/20 methode en de pijlers die ervoor zorgen dat jij echt stappen gaat maken en dus resultaten gaat boeken. 

 

We gaan dus stilstaan bij de verschillende pijlers die allemaal van invloed zijn op het resultaat. Want met alleen jouw eetpatroon veranderen kom je er niet. 

Dit programma is zo compleet, dat jij straks precies weet hoe jij jouw eigen 80/20 leefstijl in de praktijk kunt brengen op alle vlakken. 

Je kan het programma volledig op jouw eigen tempo bekijken. 

-10 kilo, lekker in mijn vel en genoeg energie

Ik was vroeger altijd op dieet, weinig energie, een opgezette buik, rond mijn eisprong en een week voor mijn menstruatie een hormonaal monster. 

Na het volgen van 100 verschillende diëten (zonder succes) was ik het helemaal zat. Dus ben ik mij gaan verdiepen in voeding en leefstijl. Wat heeft mijn lichaam nu echt nodig, hoe val ik af, krijg ik meer energie en wordt ik een leuker mens. 

En na vele jaren van studeren, oefenen en praktijkervaring heb ik de succes formule ontdekt. En dat gun ik jou ook!

Zij gingen je voor

Het programma je lichaam in balans is een echte aanrader! Het geeft je niet alleen inzichten om gezonder te eten, maar ook op andere gebieden zoals slaap en ontspanning om ook daarin beter voor jezelf te zorgen. Dit maakt het een compleet programma! Marloes is erg fijn in het contact en je kan haar alles vragen! De 80/20 regel is erg prettig en maakt dat ik me minder schuldig voel als ik even lekker geniet van iets lekkers. Voor mij is het programma een start om anders te gaan eten en leven, ik voel me er erg goed bij! Bedankt Marloes.
Sky
Een EMB bloedtest @ Marloes is echt een cadeau voor jezelf. Vanuit deze testresultaat schrijft Marloes een persoonlijk behandelplan, waarin ze voedingsadviezen, supplementen en nog veel meer waardevolle informatie deelt. Ze reikt je heel veel tools aan. Marloes voelt heel goed aan wat je nodig hebt, is flexibel, inspirerend, ondersteunend & liefdevol.
Jolanda
Haar online programma was logische vervolg voor mij op de EMB test. Ik heb geleerd wat mijn lichaam nodig heeft om deze lifestyle vol te houden. Op een fijne en praktische manier van etiketten lezen tot hele andere opdrachten en inzichten waar ik zelf nooit van had gedacht dat dit invloed zou hebben op mijn lifestyle. Ik kan nu veel beter keuzes maken en evengoed genieten van voeding, 80-20 staat in mijn geheugen opgeslagen. Ook fijn dat ik altijd een achtervang heb: het 2 weken inspiratie menu en een voorbeeld van detox op z'n tijd die Marloes speciaal heeft gemaakt. Super dankbaar voor alles wat ik heb geleerd in deze 3 maanden en het vertrouwen dat ik dit zelf voort kan zetten.
Leonie

Voor wie is dit programma bedoeld?

Opzet programma "DE nieuwe leefstijl"

Video’s en Lessen

In het programma vind je 10 video’s waarin ik jouw alles vertel over het aanleren van een gezonde leefstijl. We gaan het hebben over waarom veranderen zo moeilijk is en hoe je dit WEL voor elkaar kunt krijgen. En ik ga alle pijlers die van invloed zijn op je gewicht en klachten met je bespreken. Ook ga ik jou alles vertellen over de 80/20 methode en hoe je dit nu in de praktijk kunt brengen. 

 

Je kan alles op je eigen tempo kijken en nalezen in het werkboek (104 blz) dat erbij zit. 

Vragen

Heb je vragen? Ik ben altijd bereikbaar per e-mail, stuur een mailtje naar marloes@80procentpuur. 

Recepten

Je krijgt maar liefst 42 recepten die jou gaan helpen om gezond te eten. Allemaal makkelijke recepten die je binnen een handomdraai op tafel hebt staan.

1:1 consult 

1 online consult via zoom van 30 minuten zodat we echt even kunnen inzoomen op jouw persoonlijke situatie 

Weet jij waarom je doet wat je doet?

We eten vaak met een reden, alleen soms weten we niet goed waar de reden vandaan komt of wat de reden is. Om een verandering te kunnen maken is het daarom belangrijk om inzicht te krijgen in jouw eigen patronen. Te voelen waarom je bepaalde keuzes maakt. Eet jij bijvoorbeeld omdat je moe bent en energie nodig heb? Of omdat je chagrijnig bent en blij wordt van een zak chips. Deze redenen kunnen allemaal verschillend zijn. Alleen in essentie wil iedereen zich blij, gelukkig, slank en gezond voelen. 
We gaan stil staan bij jouw redenen en patronen. Weet je ze niet? Dat maakt niet uit, ik ga jou helpen om ze helder te krijgen. Dit gaan we doen door praktische oefeningen in combinatie met een paar mooie meditaties die jou in contact brengen met je onderbewuste ik. 

Waar gaan we het over hebben?

Weet waarom je eet

Eet jij omdat je lichaam je verteld dat je honger hebt? Of omdat je gedachteloos iets in je mond stopt? Of misschien eet je wel omdat je moe bent, je verdriet en stress hebt. 
Het is belangrijk om hier onderscheid in te maken, eet je omdat je buik honger heeft of omdat je hart honger heeft?
We worden vaak geleefd door de klok, een overvolle agenda, social media en nemen daardoor nauwelijks meer de tijd om echt te voelen waar we behoefte aan hebben. 
We gebruiken eten als beloning, om ons even goed te voelen of tegen de stress. Maar dit voelt misschien even fijn maar op de lange termijn brengt dit je alleen maar verder af van je doel en word je er niet gelukkiger door. Dit patroon kan je veranderen door inzicht te krijgen in wat je werkelijk nodig hebt

Het resultaat

Inhoud programma

Start: Op elk moment

Met dit programma ga jij jouw doelen te behalen EN leer ik je hoe je deze ook kunt behouden.

Alles nog even op een rijtje

Inhoud Programma

199
  • 3 maanden lang toegang tot een besloten omgeving
  • 10 video's die je op jouw eigen tempo kunt kijken
  • 10 lessen
  • 5 meditaties
  • Werkboek met opdrachten en informatie (104 blz)
  • Vragen via instagram of e-mail
  • 42 lekkere recepten
  • 1 online consult van 30 minuten

De inhoud van de lessen

Les 1: Leren luisteren naar je lichaam

In deze les gaan we stilstaan bij de signalen van je lichaam. Wat heeft jouw lichaam te vertellen en hoe gezond is jouw lichaam? En hoe kun je de boodschap vertalen naar een concrete actie.

Les 2: Manifesteren van jouw doelen

Wat is manifesteren? En hoe kan het voor je werken i.p.v. tegen je? We gaan intenties maken, wat zijn jouw doelen? Door middel van affirmaties en visualisaties gaan we deze behalen.

Les 3: Patronen doorbreken

De sleutel voor succes is om eerst te achterhalen waar de gewoonte vandaan komt en wat het jou nu geeft. In deze les ga ik jou helpen om het zelfde gevoel te kunnen behouden maar dan met een andere gezonde gewoonte.

Les 4: Leren luisteren naar jouw onderbewuste

Waarom eet je te veel? Waarom ben je moe of waarom heb je vaak buikpijn? Welke patronen heb je die je niet meer dienen? We gaan deze les stilstaan bij al deze vragen en ze natuurlijk ook beantwoorden.

Les 5: Routine

Als we leven met aandacht horen daar rituelen bij. Ze helpen ons om wat tijd voor ons zelf vrij te maken, stil te staan en te voelen wat we echt nodig hebben. Een ander woord hiervoor zin gewoontes, routine en patronen. Ik ga jou helpen om een paar rituelen in je dagelijkse leven toe te passen waar je super veel aan gaat hebben.

Les 6: Jouw 80/20 leefstijl

Leef zoals dit bij JOU past. Wat voed jouw lichaam en je geest? En wat geeft het alleen maar meer stress en onrust? Wist je bijvoorbeeld dat je door suiker een opgejaagd en moe gevoel krijgt?

Les 7: klachten

Veel vrouwen hebben last van verschillende klachten zoals Acne, PMS, schimmelinfecties, depressie , hormonale migraine, buikklachten, vermoeidheid , menstruatiepijn of cellulitis. We gaan stil staan bij de klachten die jij ervaart en hiervoor gaan we een stappenplan maken om deze klachten op te lossen.

Les 8: Slaap je slank en gezond

's nachts herstellen we van een drukke dag. Op het moment dat we niet genoeg of goed genoeg slapen kan ons lichaam niet herstellen en ontstaan er klachten op de lange termijn. Hoe kan je zorgen voor een goede nachtrust en waarom is het zo belangrijk?

Les 9: Eten volgens de natuur

Doe jij diesel in jouw benzine auto? Nee... we zorgen vaak beter voor onze auto dan ons lichaam. We stoppen het de hele dag door vol met van alles wat niks meer met eten te maken heeft. Ik ga jou helpen hoe je jouw eetpatroon kunt herstellen en wat nu voeding is i.p.v. vulling

Les 10: Rust in je hoofd is rust in je lijf

Hoe gaan we zorgen voor rust in je hoofd? We zijn de hele dag druk en moeten en willen van alles. Maar als je de informatie in je hoofd niet eens kan verwerken dan kan je je eten ook niet goed verteren, met allemaal klachten als gevolg. In deze les gaan we rust creëren in je hoofd.

Vraagbaak

Je kan ten alle tijden al je vragen stellen via de mail.

Alle onderwerpen nog even op een rijtje:

veelgestelde vragen

Nee, deze kan je volgen in een besloten omgeving. En alle vragen kan je stellen via de mail. 

De video’s van de 10 lessen vind je op een besloten pagina. 

Mocht je het bedrag niet in 1 keer kunnen betalen stuur dan even een mail naar marloes@80procentpuur.nl

Hiervoor vinden we altijd een passende oplossing

Het programma duurt 3 maanden, je kan het op jouw eigen tempo volgen.