Oosterse Noodles

Ingrediënten voor 2 personen:

  • .1 flinke hand ongezoute pinda’s 
  • 1 paksoi 
  • Kokosolie 
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosui 
  • stukje gember (ongeveer 5 cm) 
  • bakje shiitake champignons 
  • Sesamolie
  • Vissaus 
  • Verse koriander 
  • 1 limoen
  • zoete aardappel noodles (andere optie kan ook)
  • 1 rode peper 

Bereidingswijze:

  • Doe wat olijfolie in de pan en bak de pinda’s hierin tot ze wat kleuren 
  • Leg deze daarna in een bakje (op een keukendoekje) 
  • Snijd de knoflook, gember en 1/2 peper in een stukjes 
  • Doe wat kokosolie in de pan en voeg bovenstaande toe 
  • Snijd ondertussen de champignons, bosui en de paksoi in kleine stukjes en voeg dit er dan bij 
  • Doe er een scheut sesamolie, visolie, flinke hand koriander en het sap van een halve limoen bij 
  • Kook de noodles volgens verpakking 
  • Doe de noodles bij het mengsel en roer goed door elkaar 
  • Verdeel over de borden en maak het gerecht af met nog wat koriander en de pinda’s 

Geef een reactie

Wil jij meer energie en weer lekker in je vel zitten?

In mijn guide deel ik mijn  succes methode met jou en behaal je gelijk de eerste resultaten. 

%d bloggers liken dit: