Ingrediënten voor 2 personen:
- .1 flinke hand ongezoute pinda’s
- 1 paksoi
- Kokosolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 bosui
- stukje gember (ongeveer 5 cm)
- bakje shiitake champignons
- Sesamolie
- Vissaus
- Verse koriander
- 1 limoen
- zoete aardappel noodles (andere optie kan ook)
- 1 rode peper
Bereidingswijze:
- Doe wat olijfolie in de pan en bak de pinda’s hierin tot ze wat kleuren
- Leg deze daarna in een bakje (op een keukendoekje)
- Snijd de knoflook, gember en 1/2 peper in een stukjes
- Doe wat kokosolie in de pan en voeg bovenstaande toe
- Snijd ondertussen de champignons, bosui en de paksoi in kleine stukjes en voeg dit er dan bij
- Doe er een scheut sesamolie, visolie, flinke hand koriander en het sap van een halve limoen bij
- Kook de noodles volgens verpakking
- Doe de noodles bij het mengsel en roer goed door elkaar
- Verdeel over de borden en maak het gerecht af met nog wat koriander en de pinda’s
Geef een reactie