Jouw succes

Als je vandaag beslist dat je gezonder wilt gaan leven dan zul je hier actie voor moeten ondernemen. En om dit te laten slagen is de voorbereiding heel bepalend.
Want hoe wil je gezond gaan eten als je voorraad kasten vol met troep staan? Waardoor (vooral in het begin) de verleiding thuis veel te groot is om iets ongezonds te nemen.

We zien vaak dat we aan het einde van het jaar helemaal klaar zijn met het ongezonde eten. We hebben Sint-maarten, sinterklaas kerst en oud & nieuw gehad en zijn het beu al die ongezonde dingen en willen januari goed van start gaan.
We maken allemaal voornemens, om er vervolgens in de loop van de maand al achter te komen dat het (weer) niet gaat lukken. Maar hoe kan dit nu toch? Ik deel mijn succes tips met je:

💚Verdiep je eens echt in wat een gezonde leefstijl is. En dan heb ik het niet over een crash dieet, want dit is NIET gezond.
💚Maak een planning. Wat ga je wanneer eten, maak boodschappenlijstjes en zorg dat je alles in huis haalt
💚Ruim je voorraad kast op en doe alles WEG wat niks met voeding te maken heeft
💚Schrijf voor jezelf op wat je wilt bereiken en waarom, hang dit op een plek die je dagelijks ziet
💚Vertel iedereen in je omgeving dat je gezonder wilt gaan leven, dit maakt het makkelijker en wie weet doen er een aantal vrienden met je mee
💚Neem jouw huidige gewoontes en patronen eens goed onder de loep. Waarom doe je wat je doet? Gewoontes veranderen duurt gemiddeld 66 dagen, dit verklaard vaak ook waarom het niet in 1 keer lukt en het tijd nodig heeft
💚Ontzeg jezelf NIKS. Als jij de hele dag alleen maar bezig bent met wat je niet mag eten dan wil je het juist. De basis moet juist zijn dat je alles mag 😃 Hoe leuk is dat.

Vind je dit lastig en weet je niet zo goed waar te beginnen? In mijn programma DE nieuwe leefstijl ga ik jou in 3 maanden tijd alles leren wat je moet weten om het wel te laten slagen. 

Geef een reactie

%d