Welkom

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. 

Ik ben Marloes, de oprichtster van 80procentpuur. 

Wie ben ik?

De naam 80procentpuur heb ik gekozen omdat deze duidelijk mijn visie op een gezonde lifestyle weergeeft.

Als je denkt dat je 100% gezond kan eten moet ik je teleurstellen. Dit is voor de meeste mensen niet haalbaar. En al willen we nog zo graag, dan zorgt onze maatschappij er wel voor dat we dit niet gaan halen. Want de meeste producten die we nog in de supermarkt kunnen kopen hebben niks meer met voeding maar alleen met vulling te maken.

Ik ben zelf gek op gezonde voeding, maar ik hou ook van een borrel of een lekker taartje op z’n tijd. En dit moet ook gewoon kunnen. Als je kiest voor de juiste balans dan kan je best af en toe wat lekkers nemen zonder je daarover schuldig te hoeven voelen.

Je Lichaam in Balans

Waar ik nu heel goed kan genieten van ongezonde dingen, mijn ideale gewicht heb, genoeg energie heb, geen klachten meer heb was dat vroeger wel anders.
Ik was altijd op dieet. Ik sloeg er geen 1 over, hoe sneller je kon afvallen hoe enthousiaster ik werd. Maar helaas heb ik met al deze diëten nog nooit mijn doel behaald of behouden.

Er is 1 ding wat ik er wel van geleerd heb en dat is dat diëten nooit de oplossing zijn voor een gezonde lifestyle.  

 

Van diëten naar intuïtief eten

Tijdens mijn studies (voedingsconsult, orthomoleculaire voeding voor volwassen en kinderen, orthomoleculair specialist immuniteit en orthomoleculair specialist Hormonen) kwam ik er al snel achter dat de meeste diëten super ongezond zijn en dat er veel meer factoren nodig zijn om gewicht te kunnen verliezen dan alleen voeding. De sleutel tot succes is om lichaam en geest met elkaar te verbinden. 

Door de kennis te combineren met de praktijk verloor ik zelf moeiteloos de extra kilo’s, verdwenen mijn klachten en had ik veel meer energie.

Inmiddels heb ik met mijn methode ook vele andere vrouwen mogen helpen.