Herkenbaar?

Je hebt last van klachten, weinig energie en het lukt je maar niet om blijvend af te vallen. Ik kan jou hierbij helpen.

 

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat iedereen klachten vrij en met zijn/haar ideale gewicht door het leven kan gaan. Dit doe je door je lichaam te voeden en te geven wat het echt nodig heeft. Als jij investeert in jouw lijf dan zorgt het ook goed voor jou. 

Over Marloes

Marloes is Orthomoleculair therapeut, gewichtsconsulent & leefstijlcoach. Ze heeft daarnaast de volgende specialisaties:

Mijn verhaal

Mijn naam is Marloes en ik ben 38 jaar oud en woon in Castricum samen met mijn vriend en 2 kinderen. 

Ik hou van gezelligheid, wandelen in de duinen, lezen, breien en lekker koken. 

 

Ik was vroeger altijd op dieet. Als het een sport was geweest dan was ik echt een topsporter. 
Ik liet geen nieuw dieet aan mij voorbij gaan. 

En ik was er dus ook heel goed in, in kon het goed volhouden, maar nooit voor de lange termijn. Meestal na een paar maanden stopte ik ermee. Want ik wilde wat lekkers of had mijn doel bereikt. Alleen op het moment dat ik ermee stopte kwam alle kilo’s er zo weer aan. En vaak nog een paar bonus kilo’s erbij. 
Dus was het tijd voor het volgende dieet, want deze werkte blijkbaar toch niet goed genoeg. Maar helaas…. het draaide altijd op het zelfde uit. Ik viel af, maar zodra ik er me stopte kwamen alle kilo’s er weer aan. En dat niet alleen, ik was moe, had darmklachten en voelde me niet fijn in mijn lijf. Hoe kon dit toch, want ik at toch zo gezond? 

 

Het bleek een grote illusie te zijn, want ik at dus helemaal niet gezond. Tijdens mijn opleiding orthomoleculair therapeut kwam ik er al heel snel achter dat ik mijn lichaam compleet verwaarloosd had. Niet gek dat ik me dus zo voelde. Mijn lichaam had veel te kort voedingsstoffen gehad en stond op standje reserve waardoor ik niet meer afviel ook. 

 

Door de kennis van mijn opleiding in de praktijk toe te passen behaalde en behouden ik voor het eerst echt mijn doelen. En waren mijn vermoeidheidsklachten en buikklachten ook weg. 

En dit gun ik dus iedereen! En daarom ben ik mijn eigen praktijk gestart, om jou hier bij te helpen. Want waarom zou je net als mij 10 jaar aanmodderen en in dezelfde valkuilen trappen?

 

De naam 80procentpuur heb ik gekozen omdat deze duidelijk mijn visie op een gezonde lifestyle weergeeft.

 

Als je denkt dat je 100% gezond kan eten moet ik je teleurstellen. Dit is voor de meeste mensen niet haalbaar. En al willen we nog zo graag, dan zorgt onze maatschappij er wel voor dat we dit niet gaan halen. Want de meeste producten die we nog in de supermarkt kunnen kopen hebben niks meer met voeding maar alleen met vulling te maken.

 

Ik ben zelf gek op gezonde voeding, maar ik hou ook van een borrel of een lekker taartje op z’n tijd. En dit moet ook gewoon kunnen. Als je kiest voor de juiste balans dan kan je best af en toe wat lekkers nemen zonder je daarover schuldig te hoeven voelen.

Klaar voor de eerste stap?

Wil jij afvallen, lekker in je vel zitten en meer energie? 

In mijn GRATIS guide deel ik mijn methode met jou.  Download de guide en behaal gelijk de eerste resultaten